2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوستم کانادا میگه راحته آلمان هم میگه خوبه مهاجر پرستار و ماما و پزشک خیلی ویزا میده ولی آلمانی ه ...

ن بابااا ازمون mcat رو باید بدن بعدم ازمون تخصصشون اخرشم قبول بشن باید دوباره دستیار پزشک بشن و حداقل ۲ سال بخونن اونم اول کار شهرای خوبی اجازه کار ندارن

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
کانادا رفتن راحت ؟

خودش مهندسی برق هس ویزا داره گفت فقط برا زبان سخا بوده و چون تحصیلی بوده راحت گرفته .....میگه کانادا چون کم جمعیت هستن به شدت دنبال مهاجر تحصیل کرده هس برا نیرو کار و بحث جمعیت 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
کانادا رفتن راحت ؟

کی میگه من ۲سالونیم منتظر ویزا بودم 😑 خیلی سیستمشون کند و سختگیرم هستن

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

تازه من وکیلم کانادایی هستش اینقد زمان برد از طریق کاری خیلی احتمال پذیرش کمه مگر اینکه اکسپرس انتری باشن

کی میگه من ۲سالونیم منتظر ویزا بودم 😑 خیلی سیستمشون کند و سختگیرم هستن

خب بستگی به مدرک تحصیلی و سطح زبان و .....داره این دوست ما مهندسی برق میخونه در کنارش هم برنامه نویسی و اینا هم میکنه

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
خب بستگی به مدرک تحصیلی و سطح زبان و .....داره این دوست ما مهندسی برق میخونه در کنارش هم برنامه نویس ...

من ۲ ساله اپرووال گرفتم از یک شرکت معتبر برای کار زبانمم مدرک ایلتس ۶ونیم تمکن هم دارم مدرک تحصیلی هم از دانشگاهه دولتی هست

من ۲ ساله اپرووال گرفتم از یک شرکت معتبر برای کار زبانمم مدرک ایلتس ۶ونیم تمکن هم دارم مدرک تحصیلی ه ...

من دوستم ک تجربه سختی نداره با برادرش مهاجرت کردن ....شما الان مهاجرت کردی و کانادا هستی دیگه؟

من دوستم ک تجربه سختی نداره با برادرش مهاجرت کردن ....شما الان مهاجرت کردی و کانادا هستی دیگه؟

نه ولی ویزام اومده عید میرم دارم کارامو میکنم دوستتون کجا هستن معمولا انتاریو سختگیری بیشتره ولی مثلا کبک و ساسکاچوان راحته ولی ابوهواش بده

نه ولی ویزام اومده عید میرم دارم کارامو میکنم دوستتون کجا هستن معمولا انتاریو سختگیری بیشتره ولی مثل ...

خوشحالم براتون موفق باشید کاش کار ما هم درست بشه 

من عاشق نی نی ام