2777
2789
عنوان

اپلای تحصیلی 🥴

165 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

یکی از دوستای بچگیم که تازگی ازش خبر دار شدم (توسط خالم:/) شنیدم که دیپلمشو پارسال گرفت یه ترم هم معماری خونده ولی چون برق دوس داشت درخواست داده ایتالیا و اونو خواستنو بورس شده و رفته... خلاصه این اتفاق باعث شد به خودم بیام

(حس میکنم خودمو استعدادام دارن حیف میشن😅) 

چون من فکر میکردم باید حتما لیسانسمو بگیرم بعد کارای رفتنو انجام بدم تا حالا ندیده بودم با دیپلم کسی بورس بشه.. میخام یکم اطلاعت جمع کنم کسی میتونه کمکم کنه

که از کجا باید شروع کنم؟؟ تو گوگل اطلاعات خیلی قر و قاطیه 

نمیدونم با آزمون هست با معدل هست رزومه میخواد یا نه🤔

ممنون میشم اگه تو این زمینه اطلاعات دارین راهنمایی کنین

💋💋💋

پیج فاطمه خالقی سرچ کن

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه بورسیه هرمقطعی باشی میتونی بری 

اما خب بهترینش میشه گفت واسه کارشناسی ارشده 

تو برای اپلای اول باید مشخص کنی چه کشورهایی میخوای بری و کدوم دانشگاه ها 

حالا میری میبینی برای اپلای اولا کی فرصت دارن دوما چه مدارکی میخوان 

رشته به رشته متفاوته بعضی رشته آزمون دارن بعصی ها مصاحبه بعضی ها هردو و بعضی ها هیچکدوم 

تو مدارکت رو آماده و ارسال میکنی؛حالا بعضا شرایط اپلای واسه پذیرش دانشگاه و بورسیه اشون یکیه بعضی دانشگاه ها جدا

که باید چک کنی 

از دانشگاه که پذیرشتو گرفتی میری سایت سفارت ببینی ویزای تحصیلی چیا میخواد جور میکنی میری مصاحبه و تمام

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!