فکر کنین سال ۱۴۵۰ داخل نی نی سایت بیان یه تاپیک مال ۱۴۰۰ پیدا کنن میگن اههه این تاپیک چقدر قدیمی هست مال ۵۰ سال پیشه، اون موقع احتمالا من مادربزرگم دارم برای نوه هام قصه تعریف میکنم ، احتمالا اونا میگن مادرجون از اول اینطوری بودی؟؟؟ بعد منم عکسای الانم و نشون میدم ، شما اون موقع خودتون در چه حالی میبینید؟
هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من درحالی که دارم از درخت خرمالو وسط حیاط خونم میوه میچینم برای نوه هام لبخند میزنم
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
نشستم پشت میز کارم دارم به ایمیلایی که توشون منو به سمینار دعوت کردن جواب میدم.شاید دیگه وقت اومدن به سایت رو نداشته باشم چون دارم رو مقاله هام کار میکنم
❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️
ولی خب به این روز تو نی نی سایت فک میکنم لبخند میزتم😂😂😂
حال کردی چطور جا دادم نی نی سایتو وسط قصه😂
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...