2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 43 پست
چرا؟

دختر من چهار سالشه دختر اون شش ،گفت دخترت زورش زیاده دختر منو زده،درحالیکه اینجوری نیست،درسته زورش بیشتره دختر من، ولی دختر اون خیلی بازیگوشه و مدام دختر منو اذیت میکرد اینم اونو زد

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

عزیزم ما یاد به دیگران یاد می دیم چطوری باهامون رفتار کنن .بچه ات رو زده احترامت رو نگه نداشته ربتی احدال پرسی هم‌می کنی ؟ خب صد درصد خودش رو می گیره و برات دور ور می داره  فقط سلام و تمام .من خودم هی فکر می کردم باومحبت بیشتر و مهربونی شرمنده اش می کنم و درست میشه دیدم نه بدتررر شد الان که محلش نمی دم عین سگ دنبالم افتاده  ولی دیگه یاد گرفتم‌ صمبمی نشم و فقط در حد سلام و جالبه چقدر احترامم بیستر شده بعضیا لیاقت ندارن احترام بزاری بهشون باید عین خودشون رفتار کرد

خدا جونم مرسی که همیشه هوام رو داری شکررررت...لطفا یه دونه صلوات بفرستین ممنون می شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من چهار سالشه دختر اون شش ،گفت دخترت زورش زیاده دختر منو زده،درحالیکه اینجوری نیست،درسته زورش ب ...

مامان من یک سفارش کرده بهمون هیچوقت سعی می کنیم یادمون نره

گفته به خاطر بچه ها رابطه خواهری تونو بهم نزنین

ماهم هیچوقت به خاطر بچه ها با هم دعوا نمی کنیم

همیشه هواسمون به بچه خواهرمون بوده تا بچه خودمون 

اینطوری هم رابطه خواهری محکم میشه هم رابطه خاله و بچه خواهر 

هم بچه ها احترام به خاله رو یاد میگیرن چون خواهر واقعا بعضی موقع ها خیلی دلسوزه 

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱

محل سگ چیه سگبهش نده.من اینجور وقتا طرفو عنم حساب نمیکنه.در ضمن .گ..... خورد بچه رو زد با اون سنو سالش گنده بک.

وقتی میبینش نه سلام نه علیکنه حتی نگاش کن.ععنننننننننن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

از کوزه همان طراود که دراوست شما بارفتارتون نشان دادید که انسانیت هست مهم درون خودتونه که ارامش داشته باشید سعی کنید علاوه بر رفتاردرستتون فراموش کنید کار ایشونو ببینید انسان ها رو این طور ببینید که هر حرفی میزنند انکار روبه روی کوهی هستند و انعماس حرف هاشون به خودشون برمیگرده شما خوبی کردید و خ‌بی برمیگردونه 

مامان من یک سفارش کرده بهمون هیچوقت سعی می کنیم یادمون نره گفته به خاطر بچه ها رابطه خواهری تونو به ...

خواهر منم خیلی خوب خدایی،ولی نمی‌دونم چرا این مسئله انقد براش سنگین بود،ما خیلی رابطه خوبی داشتیم ،همه تعجبشون اومد از قهر ما،من اصلا در جریان نبودم بچه ها چیکار کردن از خونه شون برگشتیم یه پیام بلند بالا برام فرستاد و به دخترم گفت خرس و وحشی

خواهر منم خیلی خوب خدایی،ولی نمی‌دونم چرا این مسئله انقد براش سنگین بود،ما خیلی رابطه خوبی داشتیم ،ه ...

خوب شماهم پیام بذار بگو عمدی که در کار نبود هر دو بچه هستن

ما که بزرگتریم باید عاقلانه رفتار کنیم 

شما رفتار بچگانه بچه هارو تکرار کردین

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
خوب شماهم پیام بذار بگو عمدی که در کار نبود هر دو بچه هستن  ما که بزرگتریم باید عاقلانه رفتار ...

دیگه کلا باهاش قطع ارتباط کردم

خواهر منم خیلی خوب خدایی،ولی نمی‌دونم چرا این مسئله انقد براش سنگین بود،ما خیلی رابطه خوبی داشتیم ،ه ...

شما هم میگفتی ،دور از جونت آبجی ،تو خاله اش میشی هاااا ،با شوخی خنده جمعش کن ،

یه روز خودت غذا بپز با دخترت بدون دعوت برو خونشون ،رسیدی یه ماچ آبدارش کن با یه خنده ی گشاد بگو حالا واسه ی من ناز کن میدونی ناز کش داری  ...

هر چی گفت هیچی نگو ،بذار گله گی کنه ،بعد بگو گله گی هات به سرم عروسی دوتا دخترامون 

قبل از رفتنم صدقه بده که ان شاءالله از خر شیطون بیاد پایین 

دیگه کلا باهاش قطع ارتباط کردم

باور کن ریشه ی این کدورتها از ضعف شخصیته و از لجن پراکنی شیطانه ...

خواهرت زود رنجه این به خاطر ضعف شخصیتیشه که زود همه چیزو به خودش میگیره ...شما خوب باش ،شما قوی محکم باش و شما جریانو با محبت و گذشت و شوخی مدیریت کن ،نذار ناآگاهی خواهرت این جریان و رابطه اتون رو مدیریت کنه ،خودت دست به کار شو ،توکل کن به خدا باصبوری برو جلو 

از تحریک و لجن پراکنی شیطان هم غافل نشو ،اصلا یکی از کارهای مهم شیطان همینه رابطه ی خانواده گی رو بهم بزنه .خدا لعنتش کنه 

برو ان شاءالله خدا کمکت میکنه

باور کن ریشه ی این کدورتها از ضعف شخصیته و از لجن پراکنی شیطانه ... خواهرت زود رنجه این به خاطر ...

دقیقا حرفات خیلی درسته عزیزم خواهرم بشدت زود رنجه ولی منم متاسفانه فوق‌العاده کینه ای،دیگه ازش دل کندم ،اونم از من بدتر این مدت نه تنها یه عذر خواهی نکرد بلکه پیش بقیه انقد ازم بد گفت،میدونم هیچوقت پشیمون نمیشه ولی اگه صدبارم بخواد برگرده من دیگه برنمیگردم،دیگه گذاشتمش کنار برای همیشه