سلام منو جاریم باهم بحث کرده بودیم بعدش آشتی کردیم ولی همش باهم سرسنگین بودیم بعد خودش بارداره امروز دیدمش سلام نداد ولی من رفتم و حالشو پرسیدم خیلی سنگین رفتار کرد کاش نمیرفتم.بحث امون سر بچه ها بود ک خودش شروع کرد .یعنی بچه امو زد بخاطر اسباب بازی .بنظرتون کارم چطور بود .بعد از این ب بعد چ جوری رفتار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلامتو کن رد شو جواب داد ک هیج ندا م به درک خودتو درگیرش کن نکن
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
من دراین حالت بدتر از خودشون رفتار میکنم انگار روحِ و نمی بینمش
بعدا خودشون میان سمتم😊
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚