2777
2789
عنوان

بکارت🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 38 پست
من خیلی ترسیده بودم اخه تو ۸سالگی خودراضایی داشتم اره افتخارمیکنم چون هرزگی نکردم عزیزم یه کار بچگان ...

ولی واقعا نمیشه ب دکترا اعتماد کرد در هر صورت باید واقعیت رو بگه دکتر حتی شده بنویسه علتشو والا 

شوهرت نفهمید؟

عه میخواستی بزنه پاره شده پس پسرا چی که از ۱۰ سالگی هر غلطی میکنن ولی دکتر نمیزنه ک کاری شدن  ...

ببخشید دیگه مثه شما جهان اولی نیستیم 

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی ترسیده بودم اخه تو ۸سالگی خودراضایی داشتم اره افتخارمیکنم چون هرزگی نکردم عزیزم یه کار بچگان ...

آدم خیلی کارایه دیگه هم شاید بکنه،ولی تو یه سایت عمومی که میدونی چقدر بچه توش ریخته به این راحتی تعریف نمیکنه تا قبح کار به این سادگی بریزه.

در ضمن میدونی که مرد هم تو سایت زیاده ،این حرفت شاید باعث بی اعتمادی مردا به زناشون هم بشه....

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

بله واقعا مث دختر های دیگه خوبه کامل رابطه دارن 

ایشون در عصر جاهلیت هستن .....

آدم خیلی کارایه دیگه هم شاید بکنه،ولی تو یه سایت عمومی که میدونی چقدر بچه توش ریخته به این راحتی تعر ...

تنها من نیستم ازاین حرفامیزنم تازه من بااین حرفم ثابت کردم خودراضایی بدنیست چیزیه که همه بهش احتیاج دارن اون دیگه اعتمادخودشونه

ولی واقعا نمیشه ب دکترا اعتماد کرد در هر صورت باید واقعیت رو بگه دکتر حتی شده بنویسه علتشو والا  ...

چرابه شوهرم گفت خودارضایی کردم شوهرمم گفت مشکلی نداره فقط بخاطر خوانوادش گفت بنویسه سالمه🙂

بله واقعا مث دختر های دیگه خوبه کامل رابطه دارن  ایشون در عصر جاهلیت هستن .....

وای وای کارمون به جایی رسیده یه بچه کلاس نهمی در مورد جهان چندم بودنمون و مربوط به چه عصری بودنمون نظر میده

برو درستو بخون بچه

چکار داری به سایت بارداری و بچه داری 🤣🤣🤣🤣

چرابه شوهرم گفت خودارضایی کردم شوهرمم گفت مشکلی نداره فقط بخاطر خوانوادش گفت بنویسه سالمه🙂

موفق باشی آفرین