2777
2789
عنوان

جدا شدم

175 بازدید | 15 پست

بعد 12 سال از شوهری که از اول دوستش نداشتم و خدا را شکر که تو این مدت خدا بهمون بچه هم نداد و مشکل از اون بود طلاق گرفتیم....شوهر بچه ننه ...معتاد ... قرصی...بد اخلاق..... هر چی بگم کم گفتم.........همه اینا را از طرف اون گفتم چون بهش همه این تهمتا را بعد طلاق زدم...به همه شما میگم کسی را که دوست ندارید از اول باهاش ازدواج نکنید چون اول و اخرش جدایی وسلام.....م.چهرزاد..تو اون دنیا به خاطر همه تهمتها میبینمت...مشکلی نیست همه چی دستم امد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب براتون دعا میکنم حالا که شهامتشو پیدا کردی 

بتونی زندگی خوبی داشته باشی

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

عزیزم...درکت می کنم منم تهمت بهم زده شد..توهین شنیدم...خدا رو شکر که از دست چنین آدمی راحت شدی...حق و حقوقتو گرفتی؟ 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
نمیدونم بچه داری یا نه

گفتند که ندارن

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
نه حتی مهریه ام  را هم بخشیدم

خدا به راه راست هدایت کنه ایشونو وگرنه عذاب الهی نصیبش بشه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست