2789
عنوان

زن از مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 40 پست
دادشم اگه ما راضی باشیم اوکی میده 

چون الان بچس 

کجا معلوم دوسال دیگه عاشق کس دیگه نشه لطفا شما واسش تصمیم نگیرین ببینین   ۴     ۵ سال دیگه نظرش چیه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
دادشم پسری نیست که به دختری نگاه کن خیلی سر به زیره . مهربونه خیلی زیاد. دختر داییم هم دختر پسر باز ...

میدونم عزیزم ولی الان زمانش نیس حداقل پنج سال صبر کنین

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دادشم دو سال دیگه مهندس میشه و میتونه تو عسلویه مشغول کار بشه . الان تو یه تیم لیگ دسته یکی هست&nbs ...

چطوربچه ۱۶ساله دوسال دگه مهندس عسلویه میشه؟؟؟؟اصلاتحصیلات و خدمت اینارویادت رفت؟؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بستگی به خودشون دوتا داره من زیاد دیدم مشکلی نداشتن مگه اینکه دو روز دیگه داداشت مخالف باشه اخه خانما زودتر عاقل میشن 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

اگه واقعا همو دوست دارن نه ایرادی نداره

من از نامزدم ۶ سال بزرگترم و خونوادشم میگن صدبار دیگه امیر دنیا میومد باز تورو میگرفتیم 

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

ینی الان ما بگیم اره ازدواج میکنن 

بگیم نه نمیکنن ؟

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
چطوربچه ۱۶ساله دوسال دگه مهندس عسلویه میشه؟؟؟؟اصلاتحصیلات و خدمت اینارویادت رفت؟؟؟؟

تو هنرستان درس میخونه و دو سال دیگه مهندسی جوشکاری شو میدن