2821
2789
عنوان

زن از مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 40 پست

هر شخصی باید خودش انتخاب کنه که میخواد با چه شخصی ازدواج کنه

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشت چکارس؟فقد آرزو داره؟ خب شرایط دختر داییت بهتره ک

دادشم دو سال دیگه مهندس میشه و میتونه تو عسلویه مشغول کار بشه .

الان تو یه تیم لیگ دسته یکی هست 

یه لحظه ببخشید بابات بزور میخواد داداشتو زن بده ؟ واقعا کار مزخرفیه

چون پسر خاله ام میخواد بعد از چهار سال که دختر داییم بزرگ شد بره خواستگاریش چون قبلا امده بود داییم نداده بود

ببین اشکالی نداره ولی به شرط اینکه از الان حرفش سر زبونم نباشه و تحمیل نشه که مجبور شن ازدواج کنن و اینکه تو سن بالاتر و عاقل تر ازدواج کنن که بچه بازی درنیارن از الان یا بعدا نگن خدایی نکرده من چشم و گوش بسته بودم و تو جامعه نبودم و بهتر از تورو بعد ازدواج با تو دیدم و الان نمیخام و یکی بهتر از تو رو دیدم

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ببین اشکالی نداره ولی به شرط اینکه از الان حرفش سر زبونم نباشه و تحمیل نشه که مجبور شن ازدواج کنن و ...

دادشم پسری نیست که به دختری نگاه کن خیلی سر به زیره . مهربونه خیلی زیاد.

دختر داییم هم دختر پسر بازی نیست اصلا .

اسم و فامیل داداشت چیه که بعد اگه خدا عمری بمون داد ببینیم فوتبالیست شده یانه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
دادشم اگه ما راضی باشیم اوکی میده 

خب این خیلی بده باید خودش نظر بده، بنظرم اصلا درموردش حرفی نزنین اون الان واقعا بچس شخصیتش شکل نگرفته و مستقل نشده داری میگی هرچی ما بگیم قبول میکنه که این خیلی بده فعلا درموردش چیزی نگین بذارین بزرگتر بشه عاقل تر و بالغ تر بشه بعدا ازش نظر بپرسین ببینین اصلا میخاد با ایشون ازدواج کنه یا نه فقط بپرسین نه اینکه بگین حتما باهاش ازدواج کن چون در آینده پشیمونی به بار میاره

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز