2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

و به شدت دنده های سمت راستم میسوزه و درد میگیره

مسمومیت بارداری هم داری احتمالا کلستاز بارداری هم داشته باشی اگه شکمت میخاره چون انزیمای کبدی بالاس 

فشارتو برو چک کن هر دوروز یک بار ...آزمایش ادرار ۲۴ ساعته هم باید بدی 

البته آزمایش ادرار معمولی هم من نمی‌بینم تو آزمایشات اینم باید می‌دادی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما الان برو دکتر عزیزم یا به نزدیکترین بیمارستان محل سکونت . به نظر میرسه کم خونی و آنزیمای کبدیت ...

تا دوشنبه هم که دکتر فشارم گرفت خوب بود

چندوقته سمت راستم دنده ای که روی کنده میسوزه و درد میکنه

حتما الان برو دکتر عزیزم یا به نزدیکترین بیمارستان محل سکونت . به نظر میرسه کم خونی و آنزیمای کبدیت ...

نه کم خونی نداره 

این رنج آزمایشگاهی واسه همه افراد بجز باردار ها هست که زیر ۱۲ رو آنمی تشخیص میدن 

واسه خنمای باردار سه ماهه اول و سوم هموگلوبین ۱۱ باشه و سه ماهه دوم 10/5باشه نرماله .پایین از اینا انمی هست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا دوشنبه هم که دکتر فشارم گرفت خوب بود چندوقته سمت راستم دنده ای که روی کنده میسوزه و درد میکنه

این کبدته عزیزم که بخاطر بالارفتن انزیم ها درد میگیره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا دوشنبه هم که دکتر فشارم گرفت خوب بود چندوقته سمت راستم دنده ای که روی کنده میسوزه و درد میکنه

برو دکتر عزیزم با پیام و نظر خواهی مشکلت حل نمیشه بفکر خودت و نی نی کوچولوت باش

نمک نخور دیگه 

مایعات هم کمتر بخور ب نسبت قبل و تزریق سرم نداشته باش تا وقتی بستری نشدی بار مایعات زیاد روی کلیه ها و ریه ها توی مسمومیت بارداری اثر بدی میذاره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمک نخور دیگه  مایعات هم کمتر بخور ب نسبت قبل و تزریق سرم نداشته باش تا وقتی بستری نشدی بار ما ...

روزانه 10 تا قرص دارم بخورم یعنی روزی 10 تا لیوان آب نمیدونم چیکار کنم

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی🙏🌻

دادم آزمایش ادرار هم 

خب پروتئین ادرار نداری شکر خدا نشون میده اگه مسمومیت بارداری هم باشه شدید نیس خفیفه که البته باید یه آزمایش ادرار ۲۴ ساعته هم بدی از وجودش مطمئن شی 

آزمایشات بیشتر ب کلستاز بارداری یا کبد چرب بارداری میخوره 

شنبه برو دکتر نگران کننده نیس فقط اون نکاتی ک گفتم رعایت کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمک نخور دیگه  مایعات هم کمتر بخور ب نسبت قبل و تزریق سرم نداشته باش تا وقتی بستری نشدی بار ما ...

حالا بنظرتون باید سریعا برم دکتر یعنی ممکنه دکتر اتمام بارداری اعلام کنه؟