2777
2789
عنوان

ناهاروشام

243 بازدید | 20 پست

یعنی شما در روز دوبار برنج میپزین؟؟

ماهمیشه شاممون نونی بوده ولی ناهارمون برنج ....!!!

واسم عجیب بود یکم نمیدونم چرا😂

کلا برا شام وعده سنگین نمیخوریم ولی ناهار رو باید سنگین و پر بخوریم😊

شماها هم بگید ک از کجا هستین و غذای مورد علاقتون چیه؟؟

منکه انواع دمپخت هارو دوست دارم و عاشق فسنجونم 😋😋

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

نه یبار در روز غذا میپزم 

برنج هم چون رژیمیم خیلی کم میپزم شاید دوبار در هفته 

قبلا هر شب برنج می‌خوردیم همون چاقمون کرد😑😑😑😑😑

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ناهار نمیخوریم برای پسرم از شام غذا نگه میدارم یا ی چیز ساده درست میکنم براش

ولی شام رو چیز خوب درست میکنم و تا قبل از ۸ شام رو میخوریم 

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
برنج دوبار در هفته

ما هرروز برنج درست میکنیم برا ناهار اگ برنج نباشه انگار هیچی نخوردیم شوهرم شکم زده بخاطر خوردن برنج ولی اگ ناهار نونی بدمش قیامت میشه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
غذا یبار در روز درست میکنم و برنج هم معمولا کم میخوریم 

واقعا؟؟چرا؟کم خوراکین؟

ما ناهار نمیخوریم برای پسرم از شام غذا نگه میدارم یا ی چیز ساده درست میکنم براش ولی شام رو چیز خوب ...

کلا ناهار هیچی نمیخورین؟؟

برنجو یه بار در هفته میخوریم ما و اکثرا هم غذای نونی درس میکنم

چ خوب ک تنوع غذای نونیتون زیاده من بلد نیستم فقط سیب زمینی گوجه با نون 😂😂

نه میوه و بادام و کشمش اگ گرسنه بشیم

خیلی خوبه من اگ برنج بمونه تا شب هی میکشم میخورم تا تموم شه شامم میخورم تازه 😂😂و وزنم از ۵۴بالا نمیره اصلا

برنج دوبار در هفته

خیلی خوبه من یه گونی برنج بیشتر یکماه نمیمونه و دونفریم بچهام خیلی کم میخورن

خیلی خوبه من اگ برنج بمونه تا شب هی میکشم میخورم تا تموم شه شامم میخورم تازه 😂😂و وزنم از ۵۴بالا نم ...

وااااای خوش بحالت🥺

ما هفته ای ی بار برنج میخوریم کلا ولی بازم همش باید مراقب وزن و انداممون باشیم

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
چ خوب ک تنوع غذای نونیتون زیاده من بلد نیستم فقط سیب زمینی گوجه با نون 😂😂

خب میتونی کوکو سیب زمینی درس کنی کوکو سبزی درس کنی یا سیب زمینی با جگر سرخ کنی یا با گوشت چرخ کرده