2777
2789

دست پیش گرفته پس نیوفته.... پیامشو توی گوشیش دیدن قرار رابطه گذاشته بودن...حالا اینکه کاری کردن یا نکردنو نمیدونم ولی همین ک فکرش ب این سمت رفته داره دیوونم میکنه.... اینکه چند وقت باهمن و اینارو نمیدونم....طرف اشناست .... 

😭😭😭😭

بهش گفتم میخوام جدا شم ازت گفت تو مال منی نمیذارم کسی ب غیر من تورو داشته باشه 

گوشیتو میگیرم ...در خونرم قفل میکنم روت....حتی تهدیدم کرد میکشه منو....من چجوری از دست این جانی روانی ازاد بشم....ب یه وکیل زنگ زدم گفت اسکرین و فیلم از چتشون چیزیو ثابت نمیکنه ...گفت مدارکت کافی نیست😭😭😭من چه غلطی کنم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

چ غلطا

هم عن زیادی میخورن هم گنده میان

خوبه والا

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوه میخوره مرتیکه

میان لاشی بازی در میارن پرروعم هستن

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

اسکرین بگیر از پیاماش برای دادگاه وطلاق 

و برای ماهم بفرس 

ممنون

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
عزیزم‌الان با چی اومدی نی نی سایت  ایشالا واقعیت نداشته باشه

گفته میگیرم ازت هنوز نیومده خونه 

نمیدونم وکیل گفت باید یه گوشی مخفی تهیه کنی اگه بلایی سرت خواست بیارع ب کلانتری بگی

اسکرین بگیر از پیاماش برای دادگاه وطلاق  و برای ماهم بفرس  ممنون

برای هانوادش فرستادم نمیتونم اینجا بفرستم یهو یکیشون باشه بیچارم میکنن

متاسفم عزیزم 

ولی من واقعا حالم دیگه از تاپیک های خیانت بهم میخوره 

حالم از هر چی مرده هر چی زنه خیانت کار بهم میخوره 

حالم از این دنیا از این زندگی پر از هوس و نامردی بهم میخوره 

کی میخواد تموم بشه 

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚