2821
2789

😂

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

حقققق

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

[22/01, 09:34]  2روز بود که مامان بزرگم (مامان مامانم) فوت کرده بودن، آقا یهو دیدیم مامانم یه بولیزو بغل کرده داره چنان گریه میکنه..... میگف این بولیز مامانمه اخرین بار که اومده بود خونمون این تنش بود😭یهو زندایی بزرگم گفت آبجی فدات بشم اون بولیز واسه منه، با مامان جفت خریده بودیمش😆😆😆😆😆😆😆😆یعنی خدایی خود مامانم با اون حالش خنده ش گرفت بنده خدا پاشد رف بیرون 😂😂😂

: یبار با یکی از دوستای بابام و خانوادش برا اولین بار رفتیم ویلاشون بعد منم از اول خیلییی کلاس میزاشتم 😂😂😂

همش لفظ قلم صحبت می‌کردم و اینا، وقتی برگشتم من تو ماشین عینک دودی زده بودم خیلی شیک و رئیس جمهور گونه به بیرون نگاه میکردم بعد یه بلواری رسیدیم و قرار شد جدا شیم ازهم ماشینا کنار هم نگه داشتن که خدافظی کنیم مامانم سرشو از پنجره برد بیرون که تعارف کنه بیان خونمون منم خواستم سرمو ببرم بیرون و خدافظی کنم شیشه رو ندیدم ک بالاس🤕🤕رفتم با عینک تو شیشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اونا تو اون ماشین ریسه رفته بودن از خنده و تا مدت ها رد دماغم رو شیشه بود

: بچه ها ببخشید اینو میگم ولی خیلی باحاله

یه بار صورت مامانمو بند انداختم، بعد گفت الکل بده بزنم جوش نزنه، گفتم فلان جاس بردار بزن، گفت باشه

یکم بعد اومد گفت نمیدونم چرا احساس میکنم کل صورتم پف کرده 😐رفتم دیدم اسپری تاخیری زده بجای الکل وای فقط دیگه مردم 😂😂😂😆😆

: مراسم چهلم پدربزرگ وسط گریه یکی از بچه کوچیکا یه نارنگی پرت کرد سمت عکس پدر بزرگم نارنگیه برگشت تو صورت خودش و گریه ما گفتیم چیشد گفت هیچی اقاجان بد پاس داد ماهم داشتیم لبامونو گاز میگرفتیم فقط 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
[22/01, 09:34]  2روز بود که مامان بزرگم (مامان مامانم) فوت کرده بودن، آقا یهو دیدیم مامانم یه ب ...

همه ی اینا رو هفته ی قبلی تو پر بازدید بود اون تاپیک گفتن 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨