2777
2789
عنوان

اومیکرون واکسن کرونا عوارض

562 بازدید | 51 پست

سلام. کیا واکسن زدن و بعدش کرونا یا اومیکرون گرفتن؟ چه علایمی داشتین و چقد طول کشید؟ و اگه قبل واکسنم کرونا گرفته بودین بگین تفاوتش چی بود؟

کیا واکسن نزدن و کرونا یا اومیکرون گرفتن؟ چه علایمی داشتین؟

از عوارض واکسنم بگین 

من دوز ۳ زدم یه سرماخوردگی ساده گرفتیم همه حالا نمیدونم دقیق امیکرون بود یا نه ولی انگار که بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واکسن نزدم ۱۲ روز اومیکرون گرفتم و حالمم تعریفی نداره

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

من  و مامانم دز اول زدیم

ینی نگم برات   جیگرمون خونه  

ما حتی از قبل امیکرونچندبار مریض شدیم تا یه بادی بهمون میخوره میوفتیم تو رختخواب  دوستمم همینجوره 

از بس بدنمون ضعیف شده زرتی مریض میشیم نتونسیم بریم دز دوم بزنیم    امیکرون هم گرفتیم لامصببب مگ خوب میشیم گلومون داغونه دیگ

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉
من بیچاره هم گرفتار عوارض واکسن شدم هم کرونا دلتا گرفتم هم امیکرون گرفتم مهم ترینش هم تپش قلب شدی ...

الان خوبی؟

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

من اگر برگردم عقب اصلا واکسن نمیزنم..... 

هیچوقت  هیچ سالی انقد مریض نشده بودم   

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉
نه بابا کلی دارو میخورم به زور سرپام 

منم حالم زیاد خوب نیست

من یک دز واکسن زدم قبل واکسن دوبار کرونا گرفتم خفیف بود ولی  وقتی واکسن زدم کرونای شدید گرفتم

یه دوز اصلا ایمنی نمیده و تازه تا یکی دوماه هم بدنو ضعیف می کنه و بعد از دوز دوم ایمنی نسبی ایجاد میشه

من دوز ۳ زدم یه سرماخوردگی ساده گرفتیم همه حالا نمیدونم دقیق امیکرون بود یا نه ولی انگار که بود

چی زده بودی واکسن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛