حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم:مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪
زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب میگردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید.اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانهست که کار خودشو پیش ببرهنگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاددر ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان
حالا چرا باید ب در نگا کنی در عاااااح بکشه ن واقعا چرا
چون دلتنگه، افسوس کسیو میخوره که بیاد بازش کنه عاااااااااااااهاهاهاححححححح
زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب میگردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید.اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانهست که کار خودشو پیش ببرهنگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاددر ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان
این دریچه اه میکشد و اینا واقا شعر هستن؟ من فکر میکردم صرفاً جهت مسخره بازی باشه نمید ...
بله شعره
ولی یه عده نمیدونن شعر حرمت داره نه لذت😏😂😂
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲