2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

446 بازدید | 28 پست

دیگه خسته شدم همش با شوهرم دعوا داریم

تا میام خوب شم باز یه کاری میکنه اعصابم میریره بهم

یک ماه قهر بودیم. 

بعد اشتی کردیم هنوز دوروز نشده تو گوشیش دیدم با خواهرش پیام داده بعد پاک کرده نصیشو یادش رفته بود پاک. کنه

بعد نوشته بود خواهرش که.  ک ون لقش همینک هباهم. خوبید خیلی خوبهاحساس کردم یه ربطی به من داشته وگرنه چرابایدپیام ها رو پاک میکرد میدونستم بهش بگم چرت و. گرت میگه گفت یه چیزی بوده ربطی نداشته به تو

یه چیز بوده بین منو خواهرم

گفتم. پس چرا همینکه. باهم. خوبسد خیلی خوبه چه ربطی به من داشته ک ون لقش به کی بوده

خیلی اعصابم. خورده نمیدونم چیکار کنم الان همش کم. محلی بهم. میکنه 

اصلا براش مهم نیست هرچی خواستم باهاش حرف بزنم گفت کار دارم و فلان

اگرم بی اهمیت باشم بازم دوباره قهرمون طول میکشه یه ماه

ببخشید اسی با اجازه ت یه سوال میپرسم 

بچه‌ها من دو حلقه ساده خریدم ک یک گرم و 630 سوت 

گرمی یک و سیصد 

درکل دو ملیون و 200گرفت 

بنظرتون زیاد نگرفته؟؟ 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
ببخشید اسی با اجازه ت یه سوال میپرسم  بچه‌ها من دو حلقه ساده خریدم ک یک گرم و 630 سوت  گ ...

این چیه همه جا میفرستی وا خب یه تاپیک بزن

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اسی با اجازه ت یه سوال میپرسم  بچه‌ها من دو حلقه ساده خریدم ک یک گرم و 630 سوت  گ ...

بنظرم باید تاپیک جدا بزنی

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

شما هم امکان زدن تاپیک رو داریدا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

استارتر ناراحت نشو 

ولی من شخصا مرد بودم با زنی که چت من و خواهرمو هم میخواد ببینه چی بوده اصلا تحمل نمیکردم ‌

ظاهرا خیلی از دعواهاتون از اعتماد به نفس پایین خودت و نحس بازیهاته

ببخشید من رک میگم...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کشش نده ،سر گوشیش نرو یکم سیاست زنانگی خرج بده ،اگه زیاد بهش گیر بدی آخرش میگه آره ب تو بودم  ،وقتی میگه منظورمون تو نبودی تو قربون صدقش برو بگو میدونم تو ی مرد خوب و ایده آلی 

نی نی یارو صدا کنم؟

چرا عزیزم خودم شش تاپیک م تمام شده

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏

عزیزم خیلی گیج بازی درمیاری ها دعوای قبلیتونو نمیدونم ولی الان اشتب کردی اصلا هر حرفی ک زدن 

تو با خواهرت مادر رفیقت راجع‌به شوهرت نمیحرفی یا کلا حرفی های ک میزنی دلت میخواد شوهرت از همشون سر دربیاره 😐معلومه ک ن مثلا من خودم راجع‌به مادرشوهرم و خواهرشوهر ک ازشون متنفرم  و شوهرم ک باهم خوبیم ولی خب ی وقتا دعوا پیش میاد با مادرم یا دوستم حرف میزنم راجع‌به شون ولی خب دلم نمیخواد شوهرم بفهمه .خب شاید شوهرتم ی حرفی به خواهرش زده ک دلش نمیخواد تو بفهمی شاید خوانوادگیع تو اگ میخوای ک همیشه بهت احترام بزارن و عزت داشت باشی اصلاااا سعی نکن بفهمی چی میگن حالا قایمکی اگ خیلی کنجکاوی عیب نداره ولی اصلا نزار شوهرت بفهمه ک چقد فضولی میکنی ببخشیدا یا تو کارش سرک میکشی یه طور رفتار کن اصلا همچین اتفاقی نیوفتاده باور کن خودش میاد میگ بهت

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

عزیزم ب جا اینکار رابطه ات برا همسرتون بهتر کن رو خودت کار کن جوری ک قبولت داشته باش شاید راجب کس دیگ حرف زدن سعی کن انقد خوب باشی ک ب خودت نگیری

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.