2777
2789
عنوان

دوستان بیاین

23 بازدید | 9 پست

سلام من یه روز از موعدم گذشته بی بی چک زدم هاله انداخت امروز پهلوی سمت راستم درد می‌کنه ممکنه بارداری خارج از رحم باشه ؟؟ علایم خارج از رحم چیه کسی می‌دونه ؟؟

خب برو آزمایش بده برو دکتر خودش تشخيص میده ولی بعید میدونم درد پهلو خارج رحمی باشه چون من اون اوایل زیاد از این دردا داشتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب برو آزمایش بده برو دکتر خودش تشخيص میده ولی بعید میدونم درد پهلو خارج رحمی باشه چون من اون اوایل ...

انگار کلیه ام درد می‌کنه شمام اینجوری بودی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار کلیه ام درد می‌کنه شمام اینجوری بودی؟؟

یه جورایی ولی خب دقیق تر رو باید به دکتر بگی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آخه الان زوده بخوام دکتر برم تازه یه روز از موعدم گذشته

والا من همون روز موعدم بی بی چک زدم مثبت شد همون روز هم رفتم آزمایش بعد آزمایش هم رفتم پیش ماما تا ۳ یا ۴ ماهگی بعد اون رفتم دکتر

والا من همون روز موعدم بی بی چک زدم مثبت شد همون روز هم رفتم آزمایش بعد آزمایش هم رفتم پیش ماما تا ۳ ...

آخه من سیکلم ۲۸ روزه بود ولی این ماه تخمک گذاریم ۱۶ سیکل شد الان نمیدونم تا ۳۰ ام سیکل صبر کنم بعد آزمایش بدم یا امروز آزمایش بدم

آخه من سیکلم ۲۸ روزه بود ولی این ماه تخمک گذاریم ۱۶ سیکل شد الان نمیدونم تا ۳۰ ام سیکل صبر کنم بعد آ ...

آزمایش زودتر از بی بی چک جواب میده

واقعا ؟؟ نمیدونستم

اره چون اچ سی چی اول تو خون بالا میره بعد تو ادرار