2777
2789
عنوان

پسره رو مخمه

186 بازدید | 10 پست

اه چرا انقد حساس و بدبینم اخه،دارم بازم راهو اشتبا میرم ک ،ب این فک میکردم ک ی دخترایی هستن پسرو باز زبون و محبت رام میکنن،اونوقت من پسره میگه دیروز با اون کم خوابیم اومدم  توروببینم تو حتی نگامم نمیکردی

چرا چمه واقعا،چرا هی راه ارتباط درستو غلط میرم 

فک میکردم بعدشکستی ک داشتم قوی ترشدم ولی ن

الانم میدونم بیخوده الکیه ولی خب اعصابم خورذه،انلاینه خیلی انلاینه کلا،خودش میگه ذهنم مشغول قرض و کارو...ست پنا میارم تلگرام،

دوست اجتماعی داره و این اذیتم میکنه،همشم تقصیر من نیستا،من دوس دارم وقتی انلاینه با من بچته ک فکرم هزار جا نره

دیروز مثلا همودیدیم بجا اینکه بگیم ازحسو حالمون و ..‌.یکم فقط حرف زدیم،بعدشم انلاین بود همش اخر وقت پیام داد ب من منم قهوه ایش کردم

دیگه بماند دیروژ گوشیشو خواستم ب بهانه شخصیه و ...نداد،میگه من منکر نیستم اره دوساجتماعی دارم ولی  خوشم نیماد کسی گوشیمو یگرده 

ی هفتس مجازی اشناشدیم،۳۱ومن۲۸سالمه،اون ی استان دیگه س

دلمم نمیهواد کات کنم،حالا دلیلش بماند

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

حالا یه هفتس رل زدین گوشیش میخوای چیکار

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن خودشو میگیره

ن درکل،پیگیره اونه ک هی پیام میده

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

یه ساعته دارم شاهنامه میخونم برا آشناییه یه هفته ای اونم مجازی:\

نگووو،خب برا من مهمه

حالا یه هفتس رل زدین گوشیش میخوای چیکار

خب بدبین شدم بهش،تو گروه شوخی میکردن ک فعاله و ...

نگووو،خب برا من مهمه

شوخی میکنم دوست عزیز به دل نگیر😁

خب الان یه هفته که چیزی نیس

بعدم ایشون از همین اول رابطه که نمیاد بیشتر وقتش رو با تو بگذرونه وای به حال چن ماه دیگه

ارتباط با همچین ادمی جالب نیس اصن

دوستای مجازیه دیگم داره که بدتر

خودتو اذیت نکن ولش کن

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
شوخی میکنم دوست عزیز به دل نگیر😁 خب الان یه هفته که چیزی نیس بعدم ایشون از همین اول رابطه که نمیا ...

پس حس بدم الکی نیس،اولشه باید بیشتر باشه ن ک مثل همگروهی فقط چت کنیم

دیروز هی منتظر بودم شمارمو بگیره،ولی نگرفت

ویس کالم نمیزنه،فقط میچتیم ،این چ‌رابطه ایه اخه

الانم پیام داده،غلط کرده جوابشو عمرا بدم،اصلا امروز کلا انلاین نمیشم،بره ب درک