2777
2789
عنوان

شب آرزوها

134 بازدید | 13 پست

بچه ها دقیقا کی هست دیشب بود یاامشب؟ 

بعد کسی بوده به آرزوش برسه قبلا

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعی بر آورده میشه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

امشب لیله الرغائب هستش

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی، نروم جز به همان ره که توام راه نمایی ،همه درگاه تو جویم همه از فضل تو پویم، همه توحید تو گویم که به توحید سزایی ،همه عزی و جلالی همه علمی و یقینی،همه نوری و سروری همه جودی و جزایی،همه غیبی تو بدانی همه عیبی تو بپوشی،همه بیشی تو بکاهی همه کمی تو فزایی،نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی،نتوان شبه تو گفتن که تو در وهم نیایی
واقعی بر آورده میشه

براشما برآورده شده بعد چه مدت

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
براشما برآورده شده بعد چه مدت

من نشده دارم میپرسم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یادمه پارسال تو این شب ی نمازی داشت که من یادم رفت بخونم با خودم میگفتم امسال هم گذشت و من از آرزوم جا موندم.امسال هم خدا بهم بچه نمیده.تا آخر شب خیلی ناامید و دلشکسته بودم ولی چند روز بعدش فهمیدم باردارم

اگه چیزی رو از ته دل از خدا بخوای و براش تلاش کنی قطعا به نتیجه میرسه

یادمه پارسال تو این شب ی نمازی داشت که من یادم رفت بخونم با خودم میگفتم امسال هم گذشت و من از آرزوم ...

چه قشنگ🥰 خدا حفظش کنه

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم