2777
2789
عنوان

کرونا کودکان

79 بازدید | 11 پست

خانما کسی بوده بکش کرونا گرفته باشه علایمش چیه 

من بچم اول تبریزش بینی گرفت بعد تب کرد و بدنش کهیر زده 

الانم سرفه گاهی داره و اسهال میره 

دیروز دکتربردم گفت سرماخوردگی سادست

اما عصر بازم جای دیگه میخام ببرم ترخدا تجربه ای دارید بگید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چون همسرم کروناش مثبت شد مارم مبتلا کرد دیگه آز ندادیم دکتر گف شمام مبتلا شدید  علائم پسرم ...

چه داروهایی بهش دادید چندسالشه پسرتون من پسرم دوسالشه آنقدر نبش زیاد بوده بدنش کهیر زده خیلی حالم بده😔

یه زره حال نداره 

بدنش کم آب نشه. او آر اس طعم دار براش بگیر بده. اگه تا ۵روز دیدی بهتر نشد با یه دکتر مشو رت کن ببین چی میگن. ولی هی نبرش مطب. اگه سرماخورده باشه خدای نکرده اونجا تازه کرونا نگیره. من خودم زخم خورده م. یبار بچه م سرماخورد خیلی کم بردمش دکتر. اونجا از یه بچه که انفولانزا داشت ویروس گرفت. یه سرماخوردگی ساده شد یه غول. 

استرس دارم میگم نکنه نبرم بدتر بشه 

عزیزم درکت میکنم. انشاالله خوب میشه امروز. به هیچ عنوان آب میوه بهش نده. بجز موز کال همه میوه ها توی اسهال ممنوعه. اسنپ دکتر و نصب کن. زنگ بزن با متخصص کودکان حرف بزن نسخه میدن. دیگه لازمم نیست حضوری بری