2777
2789
عنوان

کادو سالگرد

87 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من اولین سالگرد عقدمه. میخوام در حد یک تومن برا نامزدم ادکلن بگیرم یا ست ورزشی. بهش گفتم گفت خوبه منم برات ادکلن بگیرم روم نشد بهش بگم یه چیز بهتر بگیر. بلاخره مرد باید بیشتر هزینه کنه شاغل هم هست وضعش خوبه. چجوری بهش بگم که برا سالگرد اولین عقد کادوی بهتری میخوام؟ لطفا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه توقعت روبیارپایین بنظرم سالگرد عقده عطر خیلی عالیه حالا سالهای بعدی کادو گرونترمیخره

اخه نه یلدایی برام اوردن نه عیدی روز زن و تولدمم در حد یک تومن طلا خرید برام. هیچ طلای دیگه ای تو این دوران عقد برام نگرفتن نه خودش نه خونوادش. الانم میگه هزینه رنگ موهات رو میدم بشه کادو ولنتاینت. انگار حرصم گرفته از این رفتارا. 

اخه نه یلدایی برام اوردن نه عیدی روز زن و تولدمم در حد یک تومن طلا خرید برام. هیچ طلای دیگه ای تو ای ...

آخ حق داری کاملا نه حرفموپس گرفتم عذرمیخوام

پس توقعت به جاس

برامنم نه طلایی نه چیزی هیچ نگرفتن یه پرپری براشب یلدا بود همین

دیگه رنگ مو روبه همسرت بگو به خاطر توعزیزم میخوام خوشگل کنم بازبون بازی ازش پول بگیر

آرایشگاه ارزون نرو عادت میکنه

همسرمن براهیچی خوب پول نمیداد غیرآرایشگاه اصرارداره جا گرون برم یه چیزشیک بشم

آخ حق داری کاملا نه حرفموپس گرفتم عذرمیخوام پس توقعت به جاس برامنم نه طلایی نه چیزی هیچ نگرفتن یه ...

اره منم یه آرایشگاه خوب پیدا کردم هزینه رنگ مو 3 تومن میگیره میخوام برم اونجا. کلا نباید زیاد به مردا رو داد از اول هرجور برخورد کنی تا اخر همونن به قول معروف زنی که خرج داره ارج داره