2777
2789

هیچ راهی به جز بیتوجهی نداری بهش اهمیت نده

من خودم یه مدت گرفتارش بودم 

اگه نمیتونی خودتو کنترل کنی حریف خودت نمیشی یرو روانپزشک

ریشه ی وسواس اضطرابه 

من یه مدت دارو میخوردم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ راهی به جز بیتوجهی نداری بهش اهمیت نده من خودم یه مدت گرفتارش بودم  اگه نمیتونی خودتو کنت ...

همش میگم بی توجهی کنم اما بعدش میگم اگه این نجس باشه دست بزنم ودستم رو نشورم بقیه چیزا نجس میشن بعد همه خونه نجس میشه

همش میگم بی توجهی کنم اما بعدش میگم اگه این نجس باشه دست بزنم ودستم رو نشورم بقیه چیزا نجس میشن بعد ...

منم مثل تو

الان هفته پیش خونه یکی بودم خون دماغ شدم بعد ریخت روی زمین بعد با آب لیوان آبکشی کردم وای نمیدونی الان چه اضطرابی دارم همش میگم اشتباه کردم نجس مونده اونجا آخه یه داستانی شد خلاصه من موندم و استرس

یا اون سری داشتم مسواک میزدم لثه ام خون اومد اصلا توجه نکردم عادی صورتم شستم ازون موقع فکر میکنم همه جای خونه نجسه آخه رفته بودم حموم اومدم بیام بیرون گفتم مسواک بزنم خیس بود بدنم خلاصه دیوانه شدم هیچکس نمی‌فهمه من مدل فورم این شده همه باهام دعوا دارن درصورتی که من که نمیخاستم وسواس بگیرم من مشکلات دیگه ی اضطرابی داشتم انقدر روهم تلنبار شده که شده وسواس

کاش یکی بیاد پست منو ببینه و راهنماییم کنه

همش میگم بی توجهی کنم اما بعدش میگم اگه این نجس باشه دست بزنم ودستم رو نشورم بقیه چیزا نجس میشن بعد ...

نجاست برای وسواسی پاک هست عزیزم   دستم بزنی به هرجا باز پاکه تو محض وسواس شدن تمام نجاست ها احکامش برات برداشته میشه و پاک میشه حالا  اگر دستت تا ارنجم بکنی تو نجاست به هرجا بزنی پاکه تموم