2777
2789
عنوان

عروسی رفیقمه🙂💔

796 بازدید | 39 پست

بیاین ی چنتا پیج رقص بگین نگن حسوده 😶برم ی خاکی تو سرم بریزم

دخترم:/ s کاربریم حذف شده hadis کاراگاه گجت های سایت بارها پیش اومده برا دیگران تاپیک زدم نمیتونستم بنویسم این مشکل دختر عمه داداش پسر عموی بابامه دست از مسخره بازی بردارید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی نرقصی میگن حسوده

آقامن اصلا رقص یادندارم عروسی برادرشوهرم چکارکنم اگه نرقصم پشتم حرف میزنن

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰

من ک عروسی خودمم نرقصیدم مث مترسک وایستادم   خوب شد شوهرم رقصش خوب بود دست منم میگرف

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من که اصلا نمیخوام واسه عروسیش برقصم

رید ب حالم اول صبح😐میگم بلد باشم آدمه نگن حسوده اینقد اعصابم داغون شده ک میترسم بزنم زیر گریه😐

دخترم:/ s کاربریم حذف شده hadis کاراگاه گجت های سایت بارها پیش اومده برا دیگران تاپیک زدم نمیتونستم بنویسم این مشکل دختر عمه داداش پسر عموی بابامه دست از مسخره بازی بردارید.

از قلب ترک خوردت معلومه ک خسود نیستی 

حسود نیسم ولی دوس داشتم خوشبخت بشه🙂💔

یعنی نرقصی میگن حسوده آقامن اصلا رقص یادندارم عروسی برادرشوهرم چکارکنم اگه نرقصم پشتم حرف میزنن

مغضل زندگیم شده این رقص هرجا میری همه اصراااار منم ک بلد نیستم.یعنی عروسی برادرشوهرم انقد همه گفتن ک داش گریم میگرف  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
یعنی نرقصی میگن حسوده آقامن اصلا رقص یادندارم عروسی برادرشوهرم چکارکنم اگه نرقصم پشتم حرف میزنن

رقصم بد نیس ولی نمیخوام کم بیارم جلوش آره میگن

من ک عروسی خودمم نرقصیدم مث مترسک وایستادم   خوب شد شوهرم رقصش خوب بود دست منم میگرف

رقصم خوبه نمیخوام کم بیارم جلو بقیع

رید ب حالم اول صبح😐میگم بلد باشم آدمه نگن حسوده اینقد اعصابم داغون شده ک میترسم بزنم زیر گریه😐

به من اصرار کرد که باید برقصی چون منم مثل آدم نمیرقصم گفتم نمیرقصم آخه اگه برقصم بعدش تو فیلم میفتم آبرو ریزی یعنی در این حد هنگام رقصیدن جوگیر میشم 

تو یوتیوب زیاده

مرسییی ❤️

رقصم خوبه نمیخوام کم بیارم جلو بقیع

وا حالا مسابقات المپیک نیس ک کم بیاری!! ی رقص ساده و سنگین برو و بشین...