2777
2789
عنوان

حاملم یعنی؟

285 بازدید | 15 پست

من تنبلی دارم پریودم اصلا منظم نیست امپول زدم ۲۰دی پریود شدم لتروزول خوردم روز ۱۳پری سه تا فولی خوب ۱۷.۲۰.۲۱ داشتم دوتاش ازاد شده بود واسه یکیش هم همون روز امپول زدم ۲بهمن بود.حالا یه کم سینه هام درد میکنه چهارروز پیش هم کمر درد داشتم یه روز لک اومد فقط..الانم همش گرسنم میشه تند تند😐از صب ساعت ۷هم حالت تهوع گرفتم.حاملم بنظرتون یا تلقینه؟

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

یه بیبی چک بزن خیالت راحت بشه 

جاری خواهرم اصلا پریود نمیشد الان دو تا پسر داره اضافه وزن شدید هم داره 

هر موقع میبینمش میگم خدایا واقعا چطور اسپزم رسیده تو رحمش خیلی برام تامل برانگیزه ولی خب خدا خدا خدا 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه بیبی چک بزن خیالت راحت بشه  جاری خواهرم اصلا پریود نمیشد الان دو تا پسر داره اضافه وزن شدید ...

درسته تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
فقط جمله اخرت😂😂😂 شاید لوله کشی کردن

به خدا اصلا باورت نمیشه من چی میگم 😂😂انقدر در موردش فکر میکنما 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
درسته تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته

درست میشه عزیزم 

خواهر سوهرم منم بالای ۱۰۰ کیلوعه تو چهل سالگی دو قلو پسر زایید اخ هم نگفت بخیه هم نخورد

نگووووو😂

تو هم مثل من همش به اون قضیه فکر مسکنی نه 😕میگم خدایا این شکم میزاره اصلا ‌دخول انجام بشه ؟؟چی بگم