fatemehhha مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20139 عنوان چی بهش بگم؟ 87 بازدید | 9 پست با یکی دوستم تا یکم بحثمون میشه شروع میکنه به استوری تیکه دار گذاشتن اولین بارشم نیس واقعا از این حرکت متنفرم انگار داره همه رو خبردار میکنه 🤦♀️ به نظرتون واکنشی نشون ندم؟ البته بهش گفتم دیگه نمیخام باهات حرف بزنم این یه نمونه از استوریاشه باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست... 1400/11/14 | 08:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
outic عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 401 هیچی نگین به نظرم بیخیالی و بی توجه ای کاربر آقا.....اوتیس(Outic) یعنی هیچکس...
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11544 تو هم تو استوری بذارتحمل ادمهای احمق سختترین کارهیامحبت که از حد بگذرد..... خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
fatemehhha مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20139 هیچی نگین به نظرم بیخیالی و بی توجه ای من هرچقد بیخیال واکنشی نشون نمیدم انگار بدتر میشه باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...
fatemehhha مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20139 تو هم تو استوری بذار تحمل ادمهای احمق سختترین کاره یا محبت که از حد بگذرد..... من اصلا اینطوری نیستم خوشم نمیاد از اینکارا از نظر من هر مشکلی هست باید به هم بگیم نه اینکه مث بچه ها استوری بذاریم به هم تیکه بندازیم باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...
outic عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 401 من هرچقد بیخیال واکنشی نشون نمیدم انگار بدتر میشه خوب چرا قطع رابطه نمیکنینهمونجوری که قیصر امین پور گفته.....نخونده کنارش بگذارید کاربر آقا.....اوتیس(Outic) یعنی هیچکس...
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11544 من اصلا اینطوری نیستم خوشم نمیاد از اینکارا از نظر من هر مشکلی هست باید به هم بگیم نه اینکه م ... اما یه بار مثل خودش بشی ، شاید درست بشه خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
fatemehhha مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20139 خوب چرا قطع رابطه نمیکنین همونجوری که قیصر امین پور گفته.....نخونده کنارش بگذارید الان دیگه قطع رابطه کردیم ولی بازم اینطوری استوری میزاره باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...
outic عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 401 الان دیگه قطع رابطه کردیم ولی بازم اینطوری استوری میزاره زورش گرفته نمیدونه چیکار کنه🤦🏻♂️شما رو خودت نذار کاربر آقا.....اوتیس(Outic) یعنی هیچکس...