2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 4026 بازدید | 58 پست
سزارین هم کردی؟  حالا من اسلیو کردم چن هفته دیگه سزارین دارم اینو گفتی ترس برم داشت

من ۱۸ سالمه انقدم اتاق عمل رفتم گلم 

ببین اینجوری بت بگم دکتر من دستش انقد سبک بود سزارین من دومین روز خودم پاشدم و اینا اینو گفتم  حالا ببین اسلیوم نصف این اذیت داشت 

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم
۳۵ کیلو برنگشت ولی اگر ریزه خاری کنیم چیزای پر کالری و کم حجم بخوریم وزن برمیگرده باید همیشه مراع ...

جدی مگه چن بودی 

پوستت شل نشد 

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۰۰ بودم شدم ۶۵ و خیلی راضی ام

ای جانم چن وقته کی من برسم ب ۶۰ 

۳۵ کیلو برنگشت ولی اگر ریزه خاری کنیم چیزای پر کالری و کم حجم بخوریم وزن برمیگرده باید همیشه مراع ...

عزیزم منم میخوام انجام بدم البته اسلیو نه مینی بای پس ولی تردید دارم شما کجا عمل کردی دکترت کی بود؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من ۱۸ سالمه انقدم اتاق عمل رفتم گلم  ببین اینجوری بت بگم دکتر من دستش انقد سبک بود سزارین من د ...

خدا رو شکر

اسلیو دکترت کی بود گلم ؟

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

@sepiide66     این خانوم اسلیو کرده گلم.بیا اگه سوال داری ازش بپرس

ممنون گلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
جدی مگه چن بودی  پوستت شل نشد

اصلا شل نشدم

بالای ۳۵ احتمالا شل میشن ولی من با کاهش ۳۵ کیلو شل نشدم اصلا

پس بلزم رعایت میخاد

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
عزیزم منم میخوام انجام بدم البته اسلیو نه مینی بای پس ولی تردید دارم شما کجا عمل کردی دکترت کی بود؟

دکتر من جناب آقای محمد ایرانمنش واقعا انسان انسان هزینش شد ۳۵ با آزمایش همه چی بیمه نداشتم و اینکه دستش عالیه ب من گفت جوونی اسلیو عالیه بقیشون باعث نازایی میشن البته چن تا دکتر گفت و تو فامیل تجربش بوده 

من ۶ سال تحقیق میکردم چون خیلی ترسو بودم

بعد از ۶ سال تحقیق و ویزیت با دکترای مختلف بهترین دکترو پیدا کردم و واقعا خدا رو شاکرم پیش دکتر دیگه ای نرفتم

اسم دکترم خلج بود

بیمارستانم دی

بینطیر بود واقعا هیچ دردی حس نکردم

صدبار دیگم دنیا بیام‌اینکارو انجام میدم

پس بلزم رعایت میخاد

صد در صد بخوری برمیگرده

منتها دیگه نمیتونی زیاد بخوری هیچوقت

چون‌معده اندازه ی یه موز شده و جا نداری و سریع سیر میشی

اما اگر چیزای کوچولو بخوری و پرکالری صد در صد چاق میشی باز اما نه در حده اولت

یکم برمیگرده

صد در صد بخوری برمیگرده منتها دیگه نمیتونی زیاد بخوری هیچوقت چون‌معده اندازه ی یه موز شده و جا ندا ...

چ عجیب  خب چراهمین رعایت روقبل عمل نکردین؟ببین خودمن الان وزنم نرماله تویخچال شیرینی وشیره بدجورم هوس کردم بجاش دارم کاهومیخورم

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜