2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 4026 بازدید | 58 پست
ن من زیادنیس امضامو بخون خب چراهمونایی ام که بالای ۳۰ کیلواضه ان رژیم نمیگیرن کم میشن که باهمین رزیم ...

اطلاعاتت کافی نیس مث که کلا صفر کیلومتری هی باید برات توضیح داد بازم گنگه گنگی

یکم‌مطالعه کن به جواب چراهات میرسی 

در ضمن اطلاعات عمومیت میره بالا

موفق باشی

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

چون بای پس برای وزن های خبلی شدید بالاس  کشکی نیس که خودت انتخاب کنی با توجه به اضافه وزن برا ...

اوووه بعد اگه جذب نکنه خب بدن ازکجابیاره ویتامین وسوخت بدن..

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باورکن کوچیک میشه بدون عمل من حالت تهوع میگیرم میخام یه چیزی بخورم  خب نخوردن سخته مگه ادم‌نخو ...

هنوز اول راهی

مونده تا بدن رو بشناسی

در ضمن وزنت برای سنت خیلی زیاده

ممکنه روزی به عمل برسی از الان انقدر محکم حرف نزن  

اطلاعاتت کافی نیس مث که کلا صفر کیلومتری هی باید برات توضیح داد بازم گنگه گنگی یکم‌مطالعه کن به ...

خخخ چه بهتم برخورد نمیدونم چرا من گفتم بارژیم میشه تومیگی نمیشه چرا برمیخوره همون حق داریم نظربدیم

هنوز اول راهی مونده تا بدن رو بشناسی در ضمن وزنت برای سنت خیلی زیاده ممکنه روزی به عمل برسی از ال ...

خدانکنه 

بنظ ت چه وزنی برای قد من خوبه وسن من 

راستی سنمم که نمیدونی خخخ

خدانکنه  بنظ ت چه وزنی برای قد من خوبه وسن من  راستی سنمم که نمیدونی خخخ

۲۱ سالته

البته به اطلاعاتت ۱۱ میخوره

بعدم تو انقدر خام و نادونی اومدی توی تاپیک جراحی معده میخوای دیگران رو قانع کنی که رژیم بهتر از عمله

خب این خامی و نادانیت رو میرسونه نیاز نیس خودتو معرفی کنی برو به رژیمت برس با مادرشوهرت   

خخخ چه بهتم برخورد نمیدونم چرا من گفتم بارژیم میشه تومیگی نمیشه چرا برمیخوره همون حق داریم نظربدیم

بهم برنخورد چون مهم نیستی اصلا 

فقط از بحث با آدم خنگ خسته شدم نصف شبی

ذره ای اطلاعات راجب هیچی نداری ۵۰۰ تا سوال کردی هرچی ام توضیح میدیم باز یه سوال دیگه داری صفره صفری مشخصه درسم نخوندی زرتی شوهرت دادن فقط

۲۱ سالته البته به اطلاعاتت ۱۱ میخوره بعدم تو انقدر خام و نادونی اومدی توی تاپیک جراحی معده میخوای ...

خخخخ چقدر توهینات ازسر حقارت بود ولی ناراحت نشدم دلم بهحالت سوخت عزیزدلم چ جالب ازکجامتوجه شدی ۲۱ سالمه آره واقعا اطلاعاتی ندارم راجب اسلیو واین داستانا من رژیمو ترجیح میدم براخودم ولی بقیه مختارن هرتصمیمی میخان برابدنشکن بگیرن مگ به حرف منه 

حالابنطرت چه وزنی خوبه باتوجه ب قد وسن من 

دیروز رفتم روترازو ۶۷ بودم 

بهم برنخورد چون مهم نیستی اصلا  فقط از بحث با آدم خنگ خسته شدم نصف شبی  ذره ای اطلاعات ر ...

لیسانس روگرفتم خوشگل جان خخخ شوهرم کردم بارتبه تک رقمی دانشگاه تهران 😍🙈

لیسانس روگرفتم خوشگل جان خخخ شوهرم کردم بارتبه تک رقمی دانشگاه تهران 😍🙈

دروغاتو کم کن زودتر رژیمت جواب میده

کلام هرکی سوادشو نشون میده اطلاعاتت در حد یه مرغم نیس 

شک ندارم تاحالا از دم دانشگاه تهرانم رد نشدی

خوش باش با دنیای خنده دارت

دروغاتو کم کن زودتر رژیمت جواب میده کلام هرکی سوادشو نشون میده اطلاعاتت در حد یه مرغم نیس  شک ...

خخخخ الاهی لابد توپرفسوری بااین طرزحرف زدنت من باهرکی واقعیتش مث خودش حرف میزنم توازاین حرصت گرفت که میدونی انقدر نتونستی جلوی فس خودت روبگیری که یه خوراکی رونخوری باید حتما بدوزن معدرو یادهن توببندن که نخوری خخخ موفق باشی 

اسی جون دوستت دارم واسه این بنده خدا اینونوشتم وگرنه میشناسم شمارو رفیق خودمی وهرتصمیمی بگیری همون بهترینه درپناه حق

خخخخ الاهی لابد توپرفسوری بااین طرزحرف زدنت من باهرکی واقعیتش مث خودش حرف میزنم توازاین حرصت گرفت که ...

نفهم جان من ۵ سال از عملم میگذره سالهاس به وزن ایده الم رسیدم ازدواج کردم بچه دار شدم اولشم اومدم به اسی اسم دکتر و بیمارستانمو میزان رضایتمو گفتم‌

تو پریدی وسط حرف ما هی ریپلای زدی 

چرا باید بسوزم؟ 

مشخصه تو داری میسوزی چون پول عمل نداری و باید سالها چربیای اضافتو با خودت اینور اون ور بکشی و جون بکنی تا ۲ کیلو کم کنی

جراحی به این گرونی رو انجام دادن و با علم روز پیش رفتن لیاقت هر کسی نیس

وقتی میای توی تاپیک عمل از خوبیای رژیم میگی همه میفهمن چقدر نفهمی نیاز به معرفی خودت به دیگران نیسا