2777
2789
عنوان

استرس

85 بازدید | 13 پست

بچه ها من چیکار کنم یه کم آروم بشم خیلی استرسیم سر چیز بیخود دستم میلرزه تپش قلب میگرم دستام یخ میشن حتی  تو چهره ام هم پیدا میشه به نظرتون چیکار کنم واقعا واسم شده مشکل. دلیلشم از بچه گیام چون یه بابای فوق العاده عصبی و وحشی داشتم که بسیار ترسش رفته تو جونم . واسه آرامش چیکار کنم اصن نمیتونم کنترل کنم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کسایی که شوهرای عصبی دارید و میگید بچه دار بشیم آروم میشه

توجه کنید 👆

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
برو دکتر دارو بده کنترل بشه  شایدم یه چیزیت کم و زیاد باشه ویتامین و دارو بخوری خوب بشی

ممکن چی کم باشه تو بدن که این علائمش؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
کسایی که شوهرای عصبی دارید و میگید بچه دار بشیم آروم میشه توجه کنید 👆

آره به خدا من الان دیگه خودم بزرگ شدم ولی هنوز با بابام سر غذا نشستیم استرس میگیرم🤦‍♀️

دراز بکش زیر پتو کنار بخاری یا هرچی ایت الکرسی بخون

مرسی عزیزم حتما انجامش میدم همیشه این کارو کنم یا وقتی استرس گرفتم؟

آره به خدا من الان دیگه خودم بزرگ شدم ولی هنوز با بابام سر غذا نشستیم استرس میگیرم🤦‍♀️

متاسفم

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
نمیدونم دقیق ولی کمبود ویتامینهای گروه ب و مشکل تیروئید و کم خونی و کمبود کلسیم و ویتامین د خیلی عوا ...

مممنونم

2790
2778
2791
2779
2792