2777
2789
عنوان

چی بخورم لکه بینی قطع بشه؟

65040 بازدید | 23 پست

ی هفته بعد پریودم لک دیدم ادامه دار شد همراه بادرد دوباره زیر شکمی و پریودی بعد ی هفته لک درد شدید تر شد و خونریزی ببخشید قهوه ای تیره ی مقدار بیشتر شد و داره انگار بازم پریودی رخ میده چی بخورم ضرر نداشته باشه برای هرمونا بهم نریزه که این قطع بشه؟قرص مفنامیک خوردم چندتا تاثیر نکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم خون نیستی؟

این مدت کار سنگین انجام ندادی خودتو تقویت میکنی؟

نمیدونم والا تجربه ایی ندارم فقط سالها پیش خواهرم بیش از زمان پریودش خونریزی داشت دکتر گف بخاطر ضعف و کم خونیه دارو داد بهش خوب شد البته مجرد بود

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
کم خون نیستی؟ این مدت کار سنگین انجام ندادی خودتو تقویت میکنی؟ نمیدونم والا تجربه ایی ندارم فقط سا ...

من متاهلم کم خونی مادر زاد دارم ک زیاد نیست 

ویتامین میخورم قرص ول ومن نمیدونم ازونه هرمونام بهم ریخته یا چیه ققط  میخوام دردش بیفته ی ما شد همش پریودم چن روز دگ موعد پریود خودمم میرسه شاید باز اون موقع بشم دیگ میمیرم الان خون زیاد نیس کمه ولی داره هروز بیشتر میشه از روز قبل ی چیز میخوام بخورم قطع بشه دردمم نیاد عصبی شدم

من متاهلم کم خونی مادر زاد دارم ک زیاد نیست  ویتامین میخورم قرص ول ومن نمیدونم ازونه هرمونام ب ...

چرا با دکترت تماس نگرفتی؟

من متاهلم کم خونی مادر زاد دارم ک زیاد نیست  ویتامین میخورم قرص ول ومن نمیدونم ازونه هرمونام ب ...

شیاف میذاشتی دردت بخابه  گرمی و سردی زیاد نخور مثل ترشی و ماست یا حلوا و موز و دارچین و اینا

احتمال زیاد اگر سابقه خونریزی این شکلی نداشتی بخاطر قرصاییه ک دکتر داده

ترشح یا خونریزی قهوه ایی و تیره بخاطر عفونته

ک حتی ممکنه سینه هاتم درد بگیرن

شیاف میذاشتی دردت بخابه  گرمی و سردی زیاد نخور مثل ترشی و ماست یا حلوا و موز و دارچین و اینا ا ...

بله عزیزم دقبقا سینمم درد میکنه نمیدونم گرمیم خوردم این مدت گفتم شاید باعث بشه نیاذ خوب بشم اما نتیجه نداد سزدیم نمیخورم زیاد ولی خونمم قهوه ایه تیرس یعنی چیز خطرناکی نیس ب نظر شما؟چون اولین بارمه اینجوری شدم بعد استفاده قرصای واژینال اما دکتر نگف بعدش اینجورب میشم 

بله عزیزم دقبقا سینمم درد میکنه نمیدونم گرمیم خوردم این مدت گفتم شاید باعث بشه نیاذ خوب بشم اما نتیج ...

اسم قرصاتو تو نت سرچ کن 

من یه بار عفونت داشتم دکتر قرصایی ک داده بود قد پاره اجر بود گف روزی ۳تا احساس میکردم همش سر دلم ورم میکنه و امونجا میمونه خودم کمش کردم

اگر تخصص نداره دکترتو عوض کن 

اون خون قهوه اییم نه نگرانی نداره ایشالا ک میری دکتر و راحت میشی 

گرمی هم باعث افزایش گردش خون میشه کمپرس سرد بذار رو شیکمت

دوش اب گرم هم زیاد نگیر رو به ولرم باشه بهتره