بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سرویکسم تو ان تی 35 بود تو انومالی شد 32 الان 26عه با دکتر خودم نتونستم صحبت کنم هفته دیگه پی ...
سرویکست ک مشکلی نداره نهاااایتش برات پساری میذارن..درمورد کم بودن اب بچه هم خودتو ببند ب مایعات تا میتوووونی اب بخور.و فقطططط استراحت مطلق بااااش.یعنی فقط برای دست شویی بلند شی اونم فرنگی استفاده کنی.باااید تلاش کنی تا هفته ی ۲۸ صبر کنی.اصلا هم کار سختی نیست.دوست من با سرویکس ۲۰ از هفته ۱۷ نگهداشت ۳۶ زایمان کرد با شیاف
اره عزیزم ...تازه میگم ک اگر رعایت کنی تا ۳۸هفته هم میتونی نگهداری...اون دکتری ک بهت گفته واقعا گاااو بوده...بعد ی سوال سونوگرافی ک میری حتما درست گفته؟؟؟و اینکه سونو واژینال کردن یا شکمی برای سرویکس؟
مال من سرویکسم از اول بالا نرفت فقط اومد پایین دکترمم هیچی بهم نگفت بابتش حالا ی هفتس درد پر ...
عزیرم ی درصد تا مجبور نشدی ب زایمان فک نکنم نمیخام امیدت ناامید کنم ولی اصلا دنیا بیاد زنده موندنش ریسکه.پس تحمل کن ب دردای زایمانی فک نکنم فقط دراز بکش حتی شده ایزی لایف شو دسشوی نرو.من سرویکسم مشکل نداشت ولی بچم بالای واژنم بود دردم داشتم ولی طبیعی بوذ.جفتم اوایل پایین بوذ بعد رفت بالا.ولی حتما حتما با دکتر خودت مشورت کن بگو اورژانسیم نمیتوتم بشینم
........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)