2777
2789
عنوان

کرونا امیکرون

444 بازدید | 50 پست

سلام دوستان

من سه چهار پیش تب و لرز و بیرون روی و بدن درد شدید داشتم که رفتم دکتر و سرم و آمپول و .. بهتر شدم الان دو روزه که گلو درد و سرفه هام شروع شده! و خیلی اذیتم میکنه مخصوصا شبا 

بنظرتون میتونه ریه هام درگیر باشه میترسم😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کندر بذارتوآبجوش فوراهم بزن وبخور فوق اعادس👌

کاربر آقا..کاربر آقا..تنهــــــا چیــــــــزی که بایـد از زندگـــی آمــــوخت فقــط یــک کلمـــــــه اسـت” میگــذرد “امـــــا جان میگیرد تا بگـــــذرد👌بزرگترین ترس زندگیم اینه ک اون لحظه ک ب آرزوهام رسیدم هیچ احساسی نداشته باشم،هیچی،خالی🙄🙄☹

تنگی نفس دارین؟ 

سنگینی قفسه سینه چطور؟ 

سطح اکسیژن خونتون رو اندازه بگیرید 

اگه درد قفسه سینه و تنگی نفس و حس سنگینی هم دارین بهتره سی تی اسکن بدین. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

منم بدن درد و گلو درد و سر درد شدید دارم ولی دکتر نرفتم ممکنه کرونا باشه امسب حالم بدتره

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

خیلی بده واقعن.داداشم بدن د ر د وسردرد وتب داشت دیشب ،4تا آمپول زدنش،اون داداشمم ایطورشد..لطفابگیدچه استفاده کردیدمنم امشبه سردرد دارم

کاربر آقا..کاربر آقا..تنهــــــا چیــــــــزی که بایـد از زندگـــی آمــــوخت فقــط یــک کلمـــــــه اسـت” میگــذرد “امـــــا جان میگیرد تا بگـــــذرد👌بزرگترین ترس زندگیم اینه ک اون لحظه ک ب آرزوهام رسیدم هیچ احساسی نداشته باشم،هیچی،خالی🙄🙄☹
منم بدن درد و گلو درد و سر درد شدید دارم ولی دکتر نرفتم ممکنه کرونا باشه امسب حالم بدتره

حتما کروناس دکتر برید حتما 

فعلا یه مسکن بخورید

من که با شیاف بهتر شدم 

خیلی بده واقعن.داداشم بدن د ر د وسردرد وتب داشت دیشب ،4تا آمپول زدنش،اون داداشمم ایطورشد..لطفابگیدچه ...

اولین علائم داداشتون چی بود؟

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
دو دوز زدم  نیازه برم دکتر باز بنظرت؟

من امروز دکتر بودم گلوم یهو شدید میسوخت یعنی عجیباااااا رفتم گفت چون زدی شدید نیس تا ۵ روز خوب میشی آمپول دگزا زدو شربت ..ولی خب بری بهتر ..