2777
2789
عنوان

فیلم ایرانی

61 بازدید | 6 پست

سلام خانمای عزیز

سوال دارم

چندسال پیش یه فیلم ایرانی دیدم در مورد یه زن و شوهر که بچه دار نمیشدن به دلیل مشکل ناباروری خانمه و بعد میرن برای شوهرش زن میگیرن و ... 

حالا هرچی میگردم فیلم رو پیدا نمیکنم چون اسمش یادم نمیاد 

ممنون میشم اگر کسی میدونه بگه🙏🙏🌹

هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیلا

یک دنیا ممنون🙏🙏🌹🌹🌹🌹

الان سرچ کردم خودشه❤

هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
وای نوک زبونم نمیاد اسمش🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️شقایق فراهانی نقش اون رحم اجاره ای رو بازی می کرد؟

آره تو ویکی پدیا همینطور نوشته 

فدایت جان 😘😘

🙏❤😘😘