2777
2789
عنوان

بیایید کمکم کنید🙏😁

93 بازدید | 9 پست

سلام من میخواستم یه برنامه ریزی درست درسی داشته باشم باید روزی چند ساعت درس بخونم الان کلاس نهم

هستم برای کنکور میخوام کلا هر چی میدونید بگید در مورد روش درست مطالعه چه کار های باید بکنم تا بتونم رشته های خوب مثل پزشکی یا دارو سازی و فیزیو تراپی بیارم😁

به نظرتون چقدر شانس دارم که این رشته ها رو بیارم؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
هیچی آقا جان ویدیپهای درسی یوتیوب نکا کن انگیزه بگیری و اکه واقعا هدف داری براش بجنگ 

انگیزه که زیاد دارم😂😂تنها چیزی که خیلی دارم همین انگیزه است😂😂💔

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگیزه که زیاد دارم😂😂تنها چیزی که خیلی دارم همین انگیزه است😂😂💔

پس چرا نمیخونی/: 

اصلا برنامه ریزی جواب نمیده عزیز 

تو باید هرچی دم دستته و میدونی بدرد بخوررو بخونی و همیشه تکرار تمرین داشتخ باشی... 

پس چرا نمیخونی/:  اصلا برنامه ریزی جواب نمیده عزیز  تو باید هرچی دم دستته و میدونی بدرد ...

نگفتم که نمیخونم میخونمم😁

ولی کلا میخوام بدون درستش اینه که این خواندن چند ساعت باشه؟؟؟

نمره ات تا الان چند بوده؟؟

هفتم و هشتم حدودای نوزده و خورده ای