2821
2789
عنوان

قلک سفالی

181 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یه دوروزی هست که یه قلک سفالی خریدم و حدود ۲ تومن تاحالا توش ریختم ...ولی شنیدم میگن اسکناس تو قلک سفالی پودر میشه خراب میشه بنظرتون این حرف درسته یانه ؟..

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ریختم چیزیش نشد

تا چند وقت ریختین

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
اره منم شنیدم پلاستیکی بخر 

پلاستیکی تو شهرمون گشتم پیدا نکردم

خیلی مدت کم 😢دو ماه سه ماه

چیزی نشد

خب بزار یک جای دیگه 

مثلا کجا

مثلا کجا

یکی از بچه ها توی تاپیک پس انداز میگفت 

توی شیشه نوشابه میزاره چون توی قلک سفالی 

پولاش پوسیده شده بودن من خودم قلک پلاستیکی 

دارم درشو بزرگ باز کردم ک هر بار مجبور نشم پاره کنم 

برم دوباره از نو قلک بخرم اگه دوست داشتی بیا تاپیک 

طلا پس انداز از دوستان سوال کن 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
2825
2823
2791
2779