2777
2789
عنوان

فردا....

98 بازدید | 16 پست

سلام سلام 🤗

بچه ها همونطور که میدونید فردا انشاالله اولین روز ماه رجب و پر از فضیلت این ماه تا میتونید توش استغار کنید شکرگذاری دعا برای خودتون و همه و امام زمان حالا بچه ها دعای یستشیر یه دعای خیلی خیلی خوبیه من میخوام از فردا شروع کنم برای ازدواج خودم و همه مجردا که یک همسر عالی نصیبشون بشه دعا کنم اگر شما هم مجردین بچه میخواین یا هر حاجتی که دارین بیاین این چله رو با هم بخونیم و برای خودتون و بقیه دعا کنید❤ اگر هم خواستین یک بار فقط این دعا رو بخونید. اگر میخواین اسمتو اینجا بگین تا من براتون دعا کنم اسمتون رو بنویسم تو یه کاغذ و هر بار موقع خوندن به یادتون باشم الهی که همگی حاجت روا میشیم من مطمئنم🥰 تو پست های بعد براتون فضیلت های این دعا رو میذارم🌸راستی بچه ها این چله رو که خواستین برداریم میشه از تاریخ فردا اول رجب که میشه ۱۴ بهمن تا ۲۳ اسفند انشاالله💚

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

فضیلت این دعا برای مجرد ها:

دخترایی که خواستگار ندارن یا خواستگارشون خوب نیست یا به هردلیلی موقعیت ازدواج خوبی فعلا نصیبشون نشده میتونن اینکارو بکنن😉👇🏻

.

تا۴۰روز هر روز دعای یستشیر رو رو به قبله با طهارت کامل میخونید بینش با کسی حرف نزنید خلوص نیت داشته باشید امیدوار باشید با بی حالی و ضعف و خشم و منفی بافی و افسردگی هم نباشید لطفا😾

اگه وسطش عذر شرعی داشتید میتونید بازم با وضو و روبه قبله باشید هیچ مشکلی نداره

نیاز نیست هر روز سر ساعت خاصی باشه

اگر فراموش کردید یه روز ،روز بعد دوتاشو بخونید

ولی سعی کنید فراموش نشه🤗

این دعا توی #مفاتیح_الجنان  هست💐

.

.

بچه ها اگر شما باناامیدی با افسردگی با حال بدو انرژی منفی دعا کنید مطمئن باشید دعاهاتون اجابت نمیشه یا درست خسابی اجابت نمیشه پس انرژی بالا امید بالا ها ماشاالله😜

توکلت به خدا رو ببر روی هزار و مطمئن باش خدا بهترین هارو برای مقدر کرده 🙂

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

قوانین چله و خواص دعای یستشیر

💚باوضو چله رو بخونیم

💚اول برای ظهور امام زمان و بعد برای بقیه دعا کنیم

💚ایمان و باور داشته باشیم که خدا حاجتمونو میده

💚انرژی منفی هارو بریزید دور  چون انرژی منفی از شیطان میاد

💚اگر عذر شرعی داشته باشید اشکال نداره بازم ادامه بدید

💚اگر یه روز یادتون رفت فردا دوبار بخونید ولی بهتره فراموش نشه

شما را به برخی از ثواب‌های این دعا آگاه می‌کنم:

🔰اول: کسی که این دعا را بخواند خیر و برکت از فرق سرش تا زمین از آسمان بر او می‌بارد و او را انوار آرامش و رحمت می‌پوشاند و برای این دعا انتهایی جز عرش خدا نیست.

🔰دوم: هر کس سه نوبت این دعا را بخواند خداوند هر حاجت خیری که داشته باشد در دنیا و آخرت برآورده گرداند.

🔰سوم: خدای تبارک و تعالی او را از عذاب قبر برهاند.

🔰چهارم: تنگی سینه او را برطرف نموده و به او شرح صدر عطا فرماید.

🔰پنجم:، چون روز قیامت فرا رسد، خواننده این دعا سوار بر شتری تندرو و سفید مزین و آراسته به مروارید نزد حق برخیزد، و خداوند می‌فرماید همه کرامت‌ها را به او بدهید، و گوید: بنده ام در هر جای بهشت که خواهی ساکن شو.

🔰ششم: اگر این دعا بر مجنون خوانده شود همان ساعت از آن باز آید.

🔰هفتم: اگر زنی زایمان بر او مشکل شده باشد و این دعا بر او خوانده شود خداوند زایمان او را آسان و فرزند را در طرفه العینی متولد گرداند.

🔰هشتم: اگر بر شخصی که عاق والدین شده بخواند همانا خداوند امور آن را اصلاح کند.

🔰نهم: هر بنده‌ای که چهل شب جمعه این دعا را بخواند همانا خداوند آن را اصلاح کند.

🔰دهم: هر کس در هنگام خواب بخواند و بخوابد حتی اگر خوب نخوانده باشد. ولی به امید ثواب باشد، خداوند به هر حرفی از این دعا هزار فرشته کروبی که روی‌شان نورانی‌تر باشد از آفتاب و ماه شب چهاره بر او بفرسند.

🔰یازدهم: هر گنه کاری که مرتکب کبائر شده باشد و قبل از مردن این دعا را بخواند شب بمیرد یا روز همچون شهید از دنیا رفته و اگر موفق به توبه نشده باشد خدا به کرم و عفوش او را بیامرزد.

📚مفاتیح

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قوانین چله و خواص دعای یستشیر 💚باوضو چله رو بخونیم 💚اول برای ظهور امام زمان و بعد برای بقیه دع ...

میشه یه سوال بپرسم؟

میشه برای چند تا حاجت و به نیت کسی دیگه ای هم خوند این دعارو؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
میشه یه سوال بپرسم؟ میشه برای چند تا حاجت و به نیت کسی دیگه ای هم خوند این دعارو؟

آره عزیزم به نیت کس دیگه بخونی که خیلی هم عالیه انشاالله حاجت روا بشی هم خودت و هم اون طرف❤ خوندن این دعا ها حال خودتو در کل خوب میکنه سعی کن در هر صورت بخونی چه برای یک حاجت چه چندین حاجت ولی من خودم همیشه واسه اون یک چیزی که تو اولویتم بوده واسه حاجت خوندم 

آره عزیزم به نیت کس دیگه بخونی که خیلی هم عالیه انشاالله حاجت روا بشی هم خودت و هم اون طرف❤ خوندن ای ...

ممنون از جواب کاملت😍❤حاجت روا بشید به لطف خدا

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

التماس دعا 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
خیلی دعای قشنگیه لطفا منم به اسم کاربریم یاد کن، خیلی حال و روز زندگیم خرابه

الهی که حاجت رواباشی عزیزم دعا میکنم حتما از شما هم التماس دعا

انشاالله که حاجت رواباشین دعا میکنم حتما از شمام التماس دعا

ممنون عزیزم حاجت روا بشی.برا ازدواجمدعام کن اسمم نیلوفره منتظر ی تماسی ام جور شه.

خونه پدرم قرارداد خونه و فروخته ب هم بخوره 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
ممنون عزیزم حاجت روا بشی.برا ازدواجمدعام کن اسمم نیلوفره منتظر ی تماسی ام جور شه. خونه پدرم قرارداد ...

الهی که به زودی زود عروس بشی و کارتون جور بشه دعا میکنم حتما برات😍🥰

❤⚘منتظر اون خبری ام که برسه🥺💔

حاجت روا بشین انشاالله