2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 24 پست

یکم صبر داشته باش 

کارهایی که شوهرت دوست داره واسش انجام بده 

دیگه هم به اون نفر پیام نده و اصلا جوابشو نده 

یکم زمان که گذشت چه میدونم توی شرایط خاصی مثل ولیتاین سوپرایزش کن و خوشحالش کن حالا یا اون روز یا فرداش بهش جریان رو با کمال ارامش توضیح بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا فکر میکنی تو ازدواج چه خبره؟ من روز عقدم فکر میکردم خوشبخت ترین دختر م. الان بعد از ۱۲ سال هر ر ...

😂😂😂ولی من عاشق رابطه دو نفرم چه جاست فرند چه شوور

آدم میتونه دلتنگ دستایی بشه که لمسشون نکرده!نویسنده‌ام!
سیم کارتو که عوض کرده بودم تو پیج اینستا پیدام کرد  

باید اطمینان سازی کنی تا دوباره رابطه تون درست شه.

بهتره یه مدتم گوشی ساده دست بگیری.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من پیش قدم شدم واسه حرف زدن ولی فایده ای نداشت  نمیدونم تا کی میخواد پیش بره  زیادم نمیشه قربون صدقه رفت نتیجه عکس میده منم الان زیاد سمتش نمیرم ولی چرا مردا با خودشون فکر میکنن کارشو درسته آخه نباید بگن با بی محلی و اهمیت ندادن امکان داره همسرم  دوباره اشتباه کن نباید باهام صحبت کنه 

نمیدونم واقعا کسی تجربش داره یا نه  

باید اطمینان سازی کنی تا دوباره رابطه تون درست شه. بهتره یه مدتم گوشی ساده دست بگیری.

خودش بهم گوشی رو داد و  سیم کارتمو عوض کرد با پسرمون حرف میزنه بازی میکنه ولی دلش با من صاف نمیشه من بیشتر از این ناراحتم که از چشش افتادم و چیکار باید کنم میترسم  دلش باهام صاف نشه  منم زیاد سیاست ندارم 

خودش بهم گوشی رو داد و  سیم کارتمو عوض کرد با پسرمون حرف میزنه بازی میکنه ولی دلش با من صاف نمی ...

فقط باید بهش زمان بدی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

دیگه وقتی دوست پسرت شمارتو داره و شوهر میکنی باید این احتمالو بدی که ممکنه مزاحمت شه

ینی بخاطر این احتمال ک ممکنه ممکنه مزاحم بشه ادم باید سیمکارتش عوض کنه؟

خب فوقش مزاحم بشه بلاک میکنه دگ

فقط باید بهش زمان بدی

امیدوارم درست شه بعد به دنیا اومدن پسرمون یکم حساس شدم احساس کردم توجهش بهم کم شده و یه سری حرفه‌های دیگه که بهش گفتم و اونا هم باعث ناراحتیش شده الان با خودش  هزار جور فکر میکنه  امیدوارم زمان همه چیزو درست کنه ولی خیلی سخته دو نفر تو یه خونه باشن و .......

ینی بخاطر این احتمال ک ممکنه ممکنه مزاحم بشه ادم باید سیمکارتش عوض کنه؟ خب فوقش مزاحم بشه بلاک میکن ...

مشکل اینجاست اون شب که متوجه شد اومد بود پیشم و من از ترس صدام دستام لرزید  اون بهم پیام داده بود من حماقت کردم تو رو از دست دادم بعد تو ..... منم از سادگی  پیام داده بود به زندگیت برس زنتو دوست داشته باش  ولی دوست نداشتم شوهرم متوجه بشه 

خلاصه   گوشی رو گرفت محکم کوبند ال سی شکست   با خودش فکر کرده طرف شماره منم داره منم  گفتم اصلا اینطور نیست ولی برای اینکه خیالش راحت شه مخالفتی نکردم گفتم  هر طور راحتی خطو عوض کن