2777
2789
عنوان

خیانت

381 بازدید | 24 پست

بچه ها دارم میمیرم از تنهایی 

یه ماه قبل دوست پسر سابقم  بعد ۱۲ سال بهم پیام داد و شوهرم فهمید اون شب برام جهنم شد گوشیم شکوند  من بهش گفتم اشتباه کردم جوابشو دادم  ۲ بار بهم پیام داد اولین بار بهش گفتم  دیگه بهم پیام نده  با قاطعیت تمام  ولی بار دوم اومد یه سری چرت پرت گفت من مونده بودم چی بگم ولی شوهرم باور نمیکنه خلاصه الان یه ماه شده  و باهام سرد سرد 

از من انتظار نداشت ولی بخدا من نمیخوام استم خیانت کنم من میخواستم بدون اینکه متوجه شه  تمامش کنم  نمیدونم با این کارش داره منو از خودش دورتر میکنه  اصلا دوست نداره در مورد اون موضوع صحبت کنیم و از طرفی میگه من همینم  با همین اخلاق حتی بهم گفت فقط به خاطر  پسرمون باهات هستم  دارم عذاب میکشم 

چجوری یه سیمکارتو دوازده سال نگه داشتی؟اونم همچین سیمی که بقیه شمارتو دارن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت پیش قدم شو

باهاش صحبت کن هرچقدر هم خاست موضوع رو بپیچونه یا بره براش توضیح بده دلبری کن

منی ک این کارارو خوب بلدم سینگلم اه😑

آدم میتونه دلتنگ دستایی بشه که لمسشون نکرده!نویسنده‌ام!

ازاول ب شوهرت میگفتی مزاحمه چیاگفته طرف

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

سیمکارت من مال خدا سال قبله.عالم و ادمم دارن شمارشو😂مهم نیس که.گاهی خر میشن پیام میدن یه بلاک و تمام.البته من به شوهرم میگم مزاحم دارم میگه نتونستی از پسش بربیای بگو بم که البته تاحالا لازم نشده

خب وقتی سیمکارتت دایمی باشه و بقیه همین شنارت داشته باشن براچی باید بندازی دور

دیگه وقتی دوست پسرت شمارتو داره و شوهر میکنی باید این احتمالو بدی که ممکنه مزاحمت شه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من از روزی ک سیم کارت گرفتم سال۸۶تا الان باش کار میکنم..درسته دوتا سیم دارم.علتشم اینه مخاطبین ایرانسل رو با ایرانسل میزنگم همراه اول رو با همراه اول😅😅اقتصادی

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خودت پیش قدم شو باهاش صحبت کن هرچقدر هم خاست موضوع رو بپیچونه یا بره براش توضیح بده دلبری کن منی ک ...

حالا فکر میکنی تو ازدواج چه خبره؟ من روز عقدم فکر میکردم خوشبخت ترین دختر م. الان بعد از ۱۲ سال هر روز فکر میکنم چه غلطی بود کردم...

دیگه وقتی دوست پسرت شمارتو داره و شوهر میکنی باید این احتمالو بدی که ممکنه مزاحمت شه

کاملا قبول د ارم درد سر میشه..باید این سیم کارت درد سری رو دور انداخت.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️