2777
2789
عنوان

هعی

249 بازدید | 70 پست

خسته شدم 😞بس نیس .تا اون زمان که نمیخواستم ازدواج کنم خواستگارا مهلت نمیدادن نه به الان که حتی ی مگس هم رد نمیشع 🥺حالم بدعه .کسیو ندارم باهاش درد ودل کنم لطفا نیاید بگید شوهر چیع چون اگه بد بود خیلیاتون چرا ازدواج کردید ی نیاز طبیعیه 😫😫😫😫میشه برام دعا کنید .بس که دیدم دور اطرافم دارن ازدواج میکنن ونمیدونم چرا ی حس بد اومد سراغم تمام روحیمو باختم 

برام دعا کنید لطفا 🙏 ارزوم براورده شه 🥺چهارسال منتظرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیم عزیزم منم همین درد رو دارم و احدیم نیست

که بتونم بهش بگم ولی مشکل من این بیشتر منو واسه

دوستی می خوان نع ازدواج و همین منو آزار میده

ببین من بدترین آدم روی زمین که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربطی داشته باشه!

خیلی ببخش اسی اینجا اینو میگم

دوستان من امیکرون گرفتم و متاسفانه مرگش نسبت به کرونا خیلی کمتره 😭 تو رو خدا دعام کنید باهاش بمیرم 😭تو رو خدا اگه نمیرم بابام زندگیمو سیاه می‌کنه 😭تو رو خدا دعام کنید بمیرم دیگه هیچی نمی‌خوام

همدردیم عزیزم منم همین درد رو دارم و احدیم نیست که بتونم بهش بگم ولی مشکل من این بیشتر منو واسه دو ...

خیلی حس بدیع .😭شمام تا میفهمین عقد کسیه ناراحت میشین؟

تروخدا ازتون میخوام برام دعا کنید دارم دیونه میشم 😭😭😭

اصلا نگران نباش خدا بزرگه😁✌

ببین من بدترین آدم روی زمین که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربطی داشته باشه!
خیلی حس بدیع .😭شمام تا میفهمین عقد کسیه ناراحت میشین؟

باورت میشه من چند وقت پیش عقد زنداییم که دوسال

از خودم بزرگتر با داییم بود نع خوشگلی داره

نع بر و رویی😔💔

انشالله ب حق این ماه عزیز خدا یه همسر عالی سر راهت قرار بده

خدا از دهنت بشنوه امشب خواستگاری همسایه مون بود دیونه شدم 😞ایشالاه دعای شما بگیره 😭

باورت میشه من چند وقت پیش عقد زنداییم که دوسال از خودم بزرگتر با داییم بود نع خوشگلی داره نع بر و ...

منم دقیقا میبینم نصف قشنگی منو ندارن اما 😞

خدا از دهنت بشنوه امشب خواستگاری همسایه مون بود دیونه شدم 😞ایشالاه دعای شما بگیره 😭

ما خانوادگی دعامون واسه دیگران گیراس 

چند سالته ؟ 

با مادرم رفتیم خونه دوستم سه تا دختر مجرد بودن 

مادرم ب مادرشون گفت الهی ک دامادهای خوبی خدا بهتون بده 

توی همون سال دوتاشون ازدواج کردن