hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8243 عنوان مسکن حمایتی 151 بازدید | 18 پست این چیه بچه ها؟ یعنی مدارک ناقصه یا اسممون در اومده و یه امیدی واسه خونه دار شدن هست؟ یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی" 1400/11/13 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،آسنا عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 3159 گفته که اسمتون دراومده،مدارک خواستن،مبارکتون باشه 🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم
yoyoooo عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2305 برو دفتر پیشخوان واسه تکمیل فرم و مدارک بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟
azi_ta عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5586 کی ثبت نام کردی؟ واسه من زده در انتظار بررسی ک عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8243 اسمت درآمده واقعا؟؟خداروشکر یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
تنهای_تنهای_دو عضویت: 1400/09/25 تعداد پست: 1237 واقعا؟؟ خداروشکر اره. باید چهل پنجاه میلیون اول بدید. سیصد هم فکر کنم وام میدن آقا هستم
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8243 گفته که اسمتون دراومده،مدارک خواستن،مبارکتون باشه مرسی اخه سابقه پنج سال سکونت رو ندارم😑😑😑نه بیمه داریم و نه هیچیخودم سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم ولی شوهزم نه یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8243 کی ثبت نام کردی؟ واسه من زده در انتظار بررسی ک واسه منم هنوز زده در انتظار بررسی و این پیامم اومده یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8243 کی ثبت نام کردی؟ واسه من زده در انتظار بررسی ک فک کنم دوماه پیش ثبت نام کردم یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8243 اره. باید چهل پنجاه میلیون اول بدید. سیصد هم فکر کنم وام میدن واسه همون چهل پنجاه میلیون هم باید وام بردارم اخه نداریم😅😅😅 یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
تنهای_تنهای_دو عضویت: 1400/09/25 تعداد پست: 1237 واسه همون چهل پنجاه میلیون هم باید وام بردارم اخه نداریم😅😅😅 خیلی سخته باید کلی وام بدید آقا هستم
مامان،آسنا عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 3159 مرسی اخه سابقه پنج سال سکونت رو ندارم😑😑😑 نه بیمه داریم و نه هیچی خودم سابقه بیمه تامین ا ... شناسنامه هاتون مال اون شهر نیست مگه؟ 🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8243 شناسنامه هاتون مال اون شهر نیست مگه؟ مال یکی از شهرستانای استانه یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
azi_ta عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5586 فک کنم دوماه پیش ثبت نام کردم بسلامتی عزیزم مبارک باشه عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️