2777
2789
عنوان

شب آرزوها😍

322 بازدید | 45 پست

فرداشب شب‌آرزوهاست😍

احتمالا خیلیاتون دعاهاتونو آماده کردین فردا به خدا بگین

👈رفع گرفتاریاتون ،شفای بیماریاتون، قبولیتون تو آزمونهای مختلف، آمرزش رفتگانتون ، ازبین رفتن بلا و بیماری‌ها

ولی....

بعنوان هدیه میخوام دعایی بهتون یاد بدم که برآورده شدنش خود معجزس....

فقط با برآورده شدن این دعا میتونید همه‌ی اینهارو باهم داشته باشید بع علاوه کلی چیزای خوب دیگه

دل شاد ،سلامتی ، عشق و محبت 

و اون چیزی نیست جز 🥳فرج امام‌زمان🥳

امام عزیزتون ،پدری که فراموشش کردین نه فقط فرداشب بلکه هر ثانیه داره برای شما دعامیکنه برای همتون حتی اونی که فکرمیکنه فراموش شده

بیاید و یه فردا بین اینهمه دعاهای جرئی به یاد ایشون باشیم و برای تعجیل در فرج دعا کنیم

دوستون دارم🧡

اگه منو یادت موند فردا به دعاتون محتاجم 

بادمجون♡

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قضیه شب ارزوهاچیه اسی؟

نکنه اینم باز ازین جشنای غربیه؟

زخمی شدیم ازدستشون

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰

امشبه دیگه شب ارزوها

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

قضیه شب ارزوهاچیه اسی؟ نکنه اینم باز ازین جشنای غربیه؟ زخمی شدیم ازدستشون

نه این جشن غربی نیست شرقیه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

فلسفه شب آرزوها چیه؟

شب اول ماه رجب

قضیه شب ارزوهاچیه اسی؟ نکنه اینم باز ازین جشنای غربیه؟ زخمی شدیم ازدستشون

شب لیله الرغائب یا شب آرزوها به شب اول ماه رجب میگن که درهای رحمت خداوند برای برآورده شدن دعاها بازه

نماز و روزه مستحبی داره

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
دوستان لطفا برای بابای منم دعا کنید حالش خوب نیست الان بیمارستان بستریه😭کاش میشد برم ببینمش

عزیزم انشالله زود حالشون خوب میشه 

براشون صلوات فرستادم

حس میکنم برای اولین بار هیج ارزویی ندارم چون خیلی خستم😭😭

من جای شما برات دعا میکنم از خستگی دربیای