2821
2789
عنوان

سفر مشهد

1642 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین من توی یک گروهی بودم این پیامو دیدم خیلی خوشحال شدم دوست دارم شما هم بدونین از صحتش اطلاع ندارم ولی به شماره زنگ زدم دفه اول مشغول بود دفه دوم بوق اولی که خورد قطعش کردم 

واقعا خیلی با این هزینه مناسبه

مخصوصا توی ماه رجب

انشالله امام رضا(ع) بطلبمون

پیامی رو هم که دیدم میفرستم براتون انشالله قسمت هر کی که میخواد بشه

سلام برهمگی

کسانی که تمایل دارند برای زیارت به مشهد الرضا مشرف شوند میتوانند با تماس با شماره زیر دوشب وسه روز بصورت " رایگان " به مشهد سفر کرده و فقط هزینه بلیط رفت وبرگشت خود را پرداخت نمایند هزینه اقامت در سوییت شما و حتی سه وعده غذایی شما ( صبحانه . ناهار .شام ) هم رایگان و شما در رستوران هتل بصورت کاملا انتخابی مهمان خواهید بود

وسیله سفر اتوبوس VIP و از ترمینال کاوه اصفهان میباشد

⚘⚘متصدی آقای کیانی

09132013866

⚘⚘لطفا این را در گروههایی که عضو هستید بفرستید تا کسانی که تمایل به زیارت دارند اطلاع پیدا کنند.

این طرح توسط شرکت ایمن سفر ایرانیان ترمینال کاوه میباشد و شما بدلیل اینکه از این شرکت بلیط رفت و برگشت خود را تهیه میکنید هزینه دو شب سفر شما به مشهد الرضا را شرکت تقبل کرده 

در این مدت هزینه سه وعده غذای شما در سوییت و هتلها هم پرداخت خواهد شد و مهمان خواهید بود

ما هر روز تا 20 اسفند اعزام داریم و همه میتونند ثبت نام و به مشهد مشرف شوند. در صورتی که تاریخ مورد نظر شما جا باشه شما را اعزام میکنم و اگر تاریخ مورد نظر شما جا نباشه روزهای بعدی با فاصله دو سه روز عقب وجلو انشاالله شما مشرف خواهید شد

شما طی دو شب و سه روز در مشهد الرضا بصورت کاملا رایگان در مجموعه های ما مهمان هستید و حتی سه وعده غذای روزانه هم رایگان میباشد و زوار فقط کرایه اتوبوس VIP بمبلغ 500 تومان را پرداخت خواهند کرد

همگی مهمانپذیر . سوییت و هتلها در خیابان خسروی و خیابان امام رضا واقع شده و فاصله تا حرم بین 10 الی 20دقیقه پیاده میباشد 

هر خانواده اتاق اختصاصی دریافت خواهند کرد حتی اگر دو نفر باشند

اگر روزهای بیشتری بخواهید در مشهد بمانید مشکلی نداره 

تا روز سوم که رایگان مهمان هستید و از روز سوم به بعد برای هر شب اضافه همراه با سه وعده غذا راشما 100تومن به هتل میدید و بلیط شما را عقب میاندازیم

اگر خواستید برای مشهدثبت نام کنید صبحها با همراه داشتن کارت ملی به این آدرس حضوری مراجعه فرمایید

ترمینال کاوه اصفهان 

سالن شماره 2

شرکت ایمن سفر ایرانیان 

متصدی . کیانی

09132013866

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با سلام

منزل دربست لوکس با تمام امکانات در (((مشهد))) برای اجاره روزانه با قیمت ارزان، تحویل مستقیم بدون  واسطه

بدون محدودیت تعداد افراد

منطقه امن، نزدیک به حرم، نزدیک به بازار لوازم خانگی بزرگ، نزدیک به بازارهای 17 شهریور و...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز