2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چیزای بدتری گفتم و اون فقط می‌گفت ساکت 

وااای دوماه اول عروسی خیلی دعوا داشتیم خیلیییییی 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن

جمله ی نی نی سایتیا😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ما بارها پیش اومده دفعه پیش گفت ازت متنفررررم از صدات حالم بهم میخوره و اینا یک هفته باهاش قهر بودم خودش آشتی کرد ولی معذرت خواهی اصلا

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

دعواست دیگه

من خودم عادت بدی دارم تو دعوا عمدا میگردم ی جیزایی مسدا کنم بگم که تا ماتحت فرد جزغاله شه..یجیزایی که اصلا حرف دلم نیستا فقط میگم که بسوزه🤷🏻‍♀️تو دعوا عادیه این چیزا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

تو دعوا هر حرفی ممکنه زده شه 

شما بعد دعوا با رفتارت شرمنده گفتارش کن

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز