2777
2789
عنوان

طالع

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 97 پست
بله ولی نت هم هست و من هم چن تا طالع جدا میگیرم تقریبا بیست دقه برا هر کدوم وقت گذاشتم

ممنون عزیزم خیر ببینی انشاالله 🙏

اجی پیاممو بخون خصوصی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بله ولی نت هم هست و من هم چن تا طالع جدا میگیرم تقریبا بیست دقه برا هر کدوم وقت گذاشتم

اسم طرفو دادم تو خصوصی گلم

افرین الان بگبر🙏🥺

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم 😅

عزیزم اینا طالع اسم هست 

کلیه از اول زندگیت تا آخر یه سری چیزا رو میگه 

ان شاءالله ازدواج میکنی 

و فرزندان صالحی خدا بهت میده 

طالع اسم براساس ابجد هست و حتی طالع اسم دو نفر ممکنه مثل هم باشه چون کلی میگه و براساس اسمه

لطفا اسکرین بفرستید که فرم پر کردید

سلام دوست عزیز میتونم بدونم به صورت طالع بینی رو انجام میدین ؟!

بعد از داده های موردنیازی که مراجعین دادن بهتون منظورم هست  اینطوری دوستاتی هم که میخوان مراجعه کنن راحت متوجه شیوه کلریتون میشن و راحت ار میشه هم برای ماها که اعتماد کنین از تحلیل ها و تفسیر هاتون هم کار خودتونو راحو ت تر میکنه کلا بنظرم برا همه بهتر اینطوری 

هممم نظرتونه ؟!

🔮 چارت تولد و طالع سرنوشت زمینی؛ نقشه‌ای پنهان از حقیقت زندگی تو

به صورت کاملا علمی همراه با تحلیل و تفاسیر علمی 

در خدمتتون هستیم 

فقط در واتساپ پاسخگو هستیم دوست عزیز🙃

۰۹۹۰۴۶۹۰۷۳۲

آیا تا حالا فکر کردی چرا بعضی انتخاب‌ها مسیرت رو می‌سازن و بعضی دیگه همه‌چیز رو خراب می‌کنن؟

چرا گاهی با یک نفر به محض دیدار حس نزدیکی عمیق پیدا می‌کنی، و با دیگری هیچ هماهنگی وجود نداره؟

و چرا بعضی اتفاقات زندگی مثل تقدیر اجتناب‌ناپذیر میان سراغت؟

پاسخ این سؤال‌ها در چارت تولد و طالع سرنوشت زمینی نهفته است.

📌 چارت تولد در واقع نقشه انرژی کیهانی تو در لحظه‌ی ورودت به این جهانه؛ ترکیبی دقیق از جایگاه سیارات، خورشید، ماه و نسبت آن‌ها با نام پدر و مادر و تاریخ تولدت.

این نقشه نشون می‌ده:

• چه استعدادها و ظرفیت‌های نهفته‌ای داری.
  • چه چالش‌هایی قراره برای رشدت ظاهر بشن.
  • رسالت اصلی روح تو در این زندگی چیه.
  • چه مسیرهایی به شکوفایی و خوشبختی‌ت منجر می‌شن، و از چه راه‌هایی باید پرهیز کنی.

✨ دانستن چارت تولد یعنی دسترسی به کتابچه راهنمای زندگی خودت؛

یعنی قبل از اینکه در تاریکی سردرگم شی، چراغی داشته باشی که راه درست رو نشونت بده.

مزایای آگاهی از چارت تولد:

• انتخاب آگاهانه در ازدواج، شغل و مسیرهای مالی 💍💼
  • شناخت دقیق نقاط ضعف و تبدیل‌شون به قدرت 💪
  • فهمیدن اینکه چرا بعضی تکرارهای دردناک در زندگی‌ت رخ می‌ده 🔄
  • پیدا کردن رسالت روحی و مسیری که آرامش درونی میاره 🌿
  • هماهنگی با انرژی‌های کیهانی برای جذب فرصت‌ها ✨

🔭 هر انسانی با یک نقشه آسمانی منحصر‌به‌فرد به دنیا میاد. کسی که این نقشه رو بشناسه، دیگه سرگردان نیست؛ می‌دونه چرا اینجاست، کجا باید بره، و چطور می‌تونه بهترین نسخه‌ی خودش باشه.

📍 دانستن چارت تولد یعنی قدم گذاشتن از «زندگی اتفاقی» به «زندگی آگاهانه».

و این همون نقطه‌ایه که مسیرت، آینده‌ت و حتی کیفیت روحی و جسمی‌ت تغییر می‌کنه.