2777
2789
عنوان

طالع

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 97 پست
من ج دادم تو رو خدا منو زود بگیر اعظم فرزند فاطمه

خوش اخلاق و خوش رفتار و میانه رو هستی و در برخورد با دیگران و ملاحظه کار هستی ، خونگرم و صمیمی ، سرخ و سفید ک قد بلند ، مو مونه و خداترس هستی ، تو زندگیت خیلی جنگ و جدال داری ، لباس مشکی نپوش ، هر چه طلب کنی زود میرسی و بیماری ات از باد قولنج گردن و پهلو هست ، هر چی از عمرت میگذره زندگیت رو غلتک می افته و کارت نیکو میشه راز دلت رو به هیچ کس نگو تا بلا ازت دور شه و هر حرفی رو باور نکن که دوست و دشمن رو نمیشه شناخت، به شوهر زبان درازی نکن  ، تا زندگیت بخوشی بگذره ، پاکدامنی و عفت رو از دست نده و پیشه خودت قرار بده ، رازت رو بکسی نگو که پشیمون میشی مدت هست گرفتاری داری با توکل به خدا و خوندن نماز حل میشه ، و عاقبت بخیر میشی ان شاءالله

من ج دادم تو رو خدا منو زود بگیر اعظم فرزند فاطمه

اگر فرزندت نمی ماند دعا از سادات طباطبائی بگیر و تسل به حضرت فاطمه کن فردی سیاه چهره و بلند بالا با تو دشمنی داره نترس از او دوری کن و به خدا پناه ببر ، دعای چهل کلید و هفت حصار داشته باش ، درخواندن نماز کاهلی نکن ، لباس سفید و سرخ بپوش ، فرزندان خوش شانس و خوش فهم و پرروزی در طالع داری ، اول ماه به سبزه نگاه کن ، تقریبا کم درامد هستی و درامدت کمتر از تلاشت هست بهتر هست که کمتر ریسک کنی و در کارها به خدا توکل کنی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگر فرزندت نمی ماند دعا از سادات طباطبائی بگیر و تسل به حضرت فاطمه کن فردی سیاه چهره و بلند بالا با ...

مجردم 😅

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خوش اخلاق و خوش رفتار و میانه رو هستی و در برخورد با دیگران و ملاحظه کار هستی ، خونگرم و صمیمی ، سرخ ...

من مجردم 

میخوام ببینم بهش میرسم یا ن؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خوش اخلاق و خوش رفتار و میانه رو هستی و در برخورد با دیگران و ملاحظه کار هستی ، خونگرم و صمیمی ، سرخ ...

اجی خودت میگیریی ؟؟ یا از نت؟؟

براساس ابجد حساب میشه

خودت حساب میکنی گلم؟؟؟

واسه حاجتت آیه الکرسی میخونم تو هم برا من و خانواده ام دعا کن

ممنون عزیزم

حاجت روا انشاالله 🙏🥺

به حق این شب عزیز 🌹🙏