2777
2789
عنوان

شوهرم تو تهران تنهاست

725 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

شوهرم تو شهر دیگه ای زندگی میکرد و خیلی دوست و آشنا داره که حسابی باهاش صمیمی هستن اما به خاطر من اومده تهران و خونه خریده و زندگی میکنیم چون شرط ازدواج پدرم همین بوده که نزدیک خودشون باشم و همسرمم قبول کردن حالا گاهی احساس میکنم خیلی تنهاست دلم براش میسوزه مثلا استخر و باشگاه و خیلی جاها میخواد بره تنها هست و دوستی نداره همش احساس عذاب وجدان دارم به نظرتون چیکار کنم که این حس و از خودم دور کنم و دلم نسوزه 😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت نسوزه . فک کن خودت تو غربت زندگی میکردی بنظرت اونم دلش میسوخت برات

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

بگو یه خونه بخره استخر و باشگاه داشته باشه باهم برید😬😛😛

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

اشکالی نداره دوست جدید پیدا میکنه برا خودش تو تهران 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

نگران نباش دوبار بره باشگاه و اینور اونور دوست پیدا میکنه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
دلت نسوزه . فک کن خودت تو غربت زندگی میکردی بنظرت اونم دلش میسوخت برات

دقیقا گاهی به همین فکر میکنم که اینطوری من همیشه تنها میموندم دور از خانوادم بدون هیچ کمکی

2790
2778
2791
2779
2792