2777
2789
عنوان

اوميكرون😥

139 بازدید | 8 پست

شوهرم از صبح تا الان ميگه بدنم بي جون شده بي حالم و گلوم خلط داره ولي گلودرد نداره علاعم سرماخوردگي نداره فقط ميگه سرم درده يه كم الان هم تبش روي٣٨/٦بود بعني همون اوميكرون؟؟؟؟

بله منم همین جوری بودم بعد یه هفته الان گلو درد و آبریزش بینی اومده سراغم

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله منم همین جوری بودم بعد یه هفته الان گلو درد و آبریزش بینی اومده سراغم

یک هفته مطمئنی میگن سه روزه کامل خودشو نشون میده و تا یک هفته رو بع بهبودی میره کرونا قبلی بود که تا ۲۱ روز طول داشت هفته دوم سخت تر بود 

یک هفته مطمئنی میگن سه روزه کامل خودشو نشون میده و تا یک هفته رو بع بهبودی میره کرونا قبلی بود که تا ...

نه والا من الان یه هفته هست گرفتم 

روزای اول سردرد و بدون درد و کوفتگی شدید 

از دیروز گلو درد و آبریزش اومده سراغم

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح