2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

44 بازدید | 11 پست

پسرم 6 ماه و نیمشه اصلا نمیتونم از کنارش تکون بخورم تا یه لحظه منو نبینه گریه میکنه خسته شدم نمیتونم هیچ کاری بکنم. البته فقط تو خونه اینجوریه وگرنه جایی بریم که دورش شلوغ باشه یا وقتایی که شوهرم خونست اینجوری نیست. بچه های شما هم اینجورین؟ 

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب تنها دوست نداره طبیعیه بگذار کنار خودت آشپزخونه یه خورده وسایل آشپزخونه بیخطر بگذار کنارش ببین ...

تا چندوقت پیش همین کارو میکردم ولی جدیدا یکم بازی میکنه 5دقیقه بعد خسته میشه باز گریه میکنه😞

چندوقتشه؟ میرسی کاری انجام بدی؟ 

چند روز دیگه ۱۷ ماهه میشه 

خیلی بهتر شده خداروشکر هی مشغول میکنم تا بازی میکنه کارمو میکنم یا خوابه یا وقتهایی که شوهرم خونه است

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تا چندوقت پیش همین کارو میکردم ولی جدیدا یکم بازی میکنه 5دقیقه بعد خسته میشه باز گریه میکنه😞

چیزهای جدید میخواد اسباب بازی مناسب  سنش هست فکری هم هست 

کلا همینطوره تنها دوست ندارن زود خسته میشن از یه بازی

همش باید سرگرم‌کرد

تابستون آب بازی هم خوبه اگر آشپزخونه ات فرس نداره

چند روز دیگه ۱۷ ماهه میشه  خیلی بهتر شده خداروشکر هی مشغول میکنم تا بازی میکنه کارمو میکنم یا ...

خداحفظش کنه🌺🌺

چیزهای جدید میخواد اسباب بازی مناسب  سنش هست فکری هم هست  کلا همینطوره تنها دوست ندارن زو ...

راستش من از اولشم از بچه ای که همش بچسبه به مامانش خوشم نمیومد حالا میترسیدم بچم اونجوری باشه اگه طبیعیه که عیبی نداره

راستش من از اولشم از بچه ای که همش بچسبه به مامانش خوشم نمیومد حالا میترسیدم بچم اونجوری باشه اگه طب ...

الان آره والا طبیعیه پسر منم اینطوری بود

کم کم بزرگ شد یاد گرفت مستقل بشه

الان کوچولو هست خیلی فقط مادر میشناسه