2821
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

52 بازدید | 6 پست

اگ یه پسریو دوست داشته باشین و اونم اومده باشه خاستگاریتون و خانواده ش خیلی خوب و ساکت و اروم باشن و  پسره هم خوب باشه و شماهم ب اون علاقه داشته باشین و از طرفی نتونین چیزی ب کسی بگین ک دوسش دارین و پدر هم ناراضی باشه ولی مادر راضی و پسره هم خیلی دوستون داشته باشه و شماهم دوستش داشته باشین ولی بعد یه مدت از یه عده بشنوین ک پسره خوب نیست چیکار میکنین؟؟؟

ایا ب خانواده تون میگین ک دوسش دارین و میخواینش ؟؟؟

آره میگم 

شوهرم اومد خواستگاری من ازش خوشم اومد بابام راضی نبود زنگ زدم گفتم میخوامش و اینا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند ساله تون بود؟ پدرتون مخالفت نکردن بعدش؟

۱۷ سالم بود 

چرا گفت فردا برنگردی بگی خوب نبود و فلان به من ربطی نداره خلاصه ازدواج کردیم پنج سال از ازدواجم میگذره و خوشبختم کنارش خداروشکر بچه هم داریم😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲