2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 29 پست
بله هم کلاس داره هم کتاب هم آزمون آزمایشی الان هم دیگه باید شروع کنه به خوندن یکم دیر کزده

بنظرت الان کلاس ثبت نامش کنم یاخودش توخونه باکتاب میتونه موفق باشه. شرایط درسیش خوبه

و خدایی که برایم کافیست

کلاس تقویتی

تست تست تست

من خودم نهم ب دهم قبول شدم دهممو اونجا بودم بهم فشار اومد

الان مدرسه غیر انتفاعی‌هستم ولی سطح مدارس تیزهوشان نمونه خیلی بالاست

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام تیزهوشان ششم مطالب ازمونش هوش و استعداد تحلیلی هست و خیلی ربطی به کتابهای درسی نداره و تیزهوشان نهم ازمونش از استعداد تحصیلی و تحلیلی هست و برای آزمون تیزهوشان ششم بیشتر کتابهای هوش و استعداد تحلیلی براش بگیرین مثلا کمپلکس و هوش et بهتریناش بودن بنظرم یا هوش و استعداد تحلیلی مبتکران هم خوب بود🌹

آزمون درسی نیست

ریاضیاتش ربطی به مباحث کتاب نداره

کتاب et و هوش کلامی و هوش کمپلکس رو بگیر

ولی بهترین راه کلاس هست

استاد مرادی هم خیلی خوبه 09204647480

خیلی گول تبلیغات استادهایی که از خودشون تعریف می کنند رو نخور

فقط باید نمرات همه خیلی خوب بشه که اونم کار سختی نیست

این کتاب‌ها رو چندبار درست و درمون بخونه و کلاس بره به امید خدا قبوله

بنظرت الان کلاس ثبت نامش کنم یاخودش توخونه باکتاب میتونه موفق باشه. شرایط درسیش خوبه

به نظر من بااین وضع رقابت زیاد یه معلم عالی پیدا کنین شریکی با دوستاش بگیرن یکم باهاشون کار کنه تا راه بیوفتن کتاب هم بگیر بخونه آزمون آزمایشی قلم چی هم ثبت نام کن وضعیتش روبسنجه

یعنی خیلی سخته؟ 

بستگی داره من تحملشو نداشتم 

تکالیف زیاد،،پروژه های عملی و...

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻