2777
2789

باید ازمون ورودی بدی ،من تیزهوشان رفتم خودم از نهم ب دهم

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@rahgozaram  ‍ 

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
شرایط نداره که ازالان باید بخونه آماده بشه تا خرداد یا اوایل تیر آزمون بده

منظورم کلاس خاصی داره؟ کتاب خاصی باید بخونه یاهمون درسای خودش. واینکه برای آزمون کجا باید بره

و خدایی که برایم کافیست

شرتیط خاصی نداره باید ازمون ورودی بده دیگه

براش کتاب بگیر 

اگر درسایی مثل ریاضی و علوم ضعیفه معلم براش بگیر

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

باید کتابای تست هوش بگیرید 

یکیش هوش کمپلکس هست از کتابای خودشون هیچی نمیاد

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
منظورم کلاس خاصی داره؟ کتاب خاصی باید بخونه یاهمون درسای خودش. واینکه برای آزمون کجا باید بره

بله هم کلاس داره هم کتاب هم آزمون آزمایشی الان هم دیگه باید شروع کنه به خوندن یکم دیر کزده

شرتیط خاصی نداره باید ازمون ورودی بده دیگه براش کتاب بگیر  اگر درسایی مثل ریاضی و علوم ضعیفه ...

برای آزمون باید برم مدرسه تیزهوشان یا از مدرسه خودشون اقدام کنم؟ 

و خدایی که برایم کافیست

اگه خیلی زرنگه میتونه تو مدرسه دوام بیاره و گرنه خیلی عذاب میکشه از آبان شروع میکردی ولی خوب الانم میشه سه تا کتاب باید  بگیری از انتشارات مهرماه کلیک کنی لیستشون میاد اونا رو بخر باهاش کارکن

برای ثبت نام توی آزمون یه تایمی هس مشخص میکنن

زمانشم میگن 

کل آزمون تستی هست 

باید تست زدن و خیلی تمرین کنه 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)